Læs også:

Close

MORNING NEWS: Trumps indsættelse som USA’s 45. præsident er nu igang

Nyheder  | 

Trumps indsættelse som USA’s 45. præsident er nu igang · Flere døde og sårede efter bil påkører menneskemængde i Australien · Kvinde bag kæmpehit er fundet død

Så er det igen tid til MORNING NEWS. Det er, som altid, nyhedsredaktør Camilla Falkenberg, der har valgt morgenens største overskrifter ud til dig.

Trumps indsættelse som USA’s 45. præsident er nu igang

Trump bliver formelt først præsident i aften, men festlighederne og fejringen af den nye præsidents indsættelse begyndte allerede torsdag aften. Det skriver BBC.

Trump talte til sine støtter på trappen ved Lincoln Memorial i Washington DC. Her lovede han at forene USA og at forandre tingenes tilstand. Mange af Trumps støtter er strømmet ind fra hele landet og til dem sagde den snart 45. præsident;

– De glemte os. I kampagnen kaldte jeg det den glemte mand og den glemte kvinde. I er ikke glemt længere.

Han lovede at skaffe jobs, udbygge militæret og styrke grænsen og tilføjede;

– Vi vil gøre ting, der ikke har været gjort for vores land i mange, mange årtier.

Melania Trump talte også kort ved en frokost for den nye administration, hvor hun sagde;

– I morgen begynder vi at arbejde.

Trumps indsættelse som USA’s 45. præsident er nu igang. (Foto: Polfoto)

Bil smadrer ind i menneskemængde i Australien – flere døde og sårede

Tre, heriblandt et lille barn, meldes døde og 20 sårede, efter en bil kørte ind i en menneskemængde i det centrale Melbourne i Australien. Det skriver Reuters.

Australsk politi melder, at den mistænkte gerningsmand er fanget og situationen under kontrol. Politiet siger også, at de ikke anser handlingen for at være terrorrelateret, men at den knytter sig til en hændelse med et knivstikkeri, der skete tidligere på dagen.

Kvinden bag kæmpehittet “Lambada” er død

Loalwa Braz er stemmen bag det verdensomspændende hit “Lambada. Nu er hun fundet død, brændt i sin bil. Det skriver TV2.

Bilen blev fundet brændende langs kysten uden for Rio de Janeiro i Brasilien, og politiet er nu ved at undersøge, om der er tale om en forbrydelse.

Hittet Lambada blev skrevet af den franske popgruppe Kaoma med den brasilianske Loalwa Braz i spidsen og nåede toppen i 116 forskellige lande over to årtier med kæmpehittet fra 1989.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=vheVSpmxjG0

· Mere fra samme kategori ·