Læs også:

Close

Trendy shopping: Vi elsker lyserød!

Mode  | 

Okay, måske elsker vi ikke altid lyserød – men lige nu er den fine pastelfarve mere hot end nogensinde, og man kan ikke andet end gå amok i lyserød, når man ser, hvad de mange mærker kommer med

Lyserøde loafers

Her er et par loafers, der ikke bare er pæne, men også passer perfekt til nærmest samtlige outfits her i foråret. Vent dog lige med at bruge dem, til salten er væk fra gaderne.

De er i blødt ruskind, har blød hælkappe og kan anvendes som slip-ins. For og indersål er i læder, og ydersålen er i gummi.

Hælen er to centimer – ikke for høj, ikke for lav. Det er, hvad jeg ville kalde et kongekøb.

hm loafers

Loafers fra H&M, 349 kr., hm.com

Rosa vase

Den lille 12,5 centimeter høje Kähler-vase fra serien Hammershøi, der er inspireret af Svend Hammerhøi, har et tidløst og moderne formsprog. Den passer perfekt til en enkelt eller to blomster, og den vil pynte på ethvert bord. Prøv lige at se, hvor charmerende den er.

 

kähler vase

 

Kähler vase, 249,95 kr., magasin.dk

Bolschestribet T-shirt

Den er så fin, så fin og et perfekt indkøb her til foråret. Da den har lange ærmer, kan du bruge den allerede nu. Den er i den kendte Mads Nørgaard-kvalitet, der holder år efter år.

T-shirt Mads Nørgaard

Mads Nørgaard T-shirt i Magasin, 240 kr., magasin.dk

Lyserøde negle

Essie har introduceret en salonlignende gelmanicure; Gel Couture, i et enkelt to-trinssystem udviklet til hjemmebrug, hvor du først lægger to lag af gelen for derefter at påføre et lag gel couture-overlak (som du så også skal købe – eller måske har i forvejen). Det giver et virkelig godt og holdbart resultat, og så er lyserøde negle bare noget, der altid holder.

Essie lyserød

 

Essieneglelak i lyserød farve,, 109,95 kr., magasin.dk

Lyserød inderst inde

Hipster-modellen Leah fra danske lulu’s drawer i lækker blonde. Perfekt pasform og fin, fin pudderlyserød nuance. Prisen er også rigtig god. Måske man burde købe nogle stykker, nu man er i gang?

 

lulus drawer

lulu’s Drawer trusse, 8o kr., magasin.dk

Fine strømper

Man behøver ikke investere store summer for at komme med på den lyserøde bølge. Alene de strømper her fra Custommade gør en kæmpe forskel for et outfit. Jeg synes, de er så fine.

custommade strømper

Custommade strømper, 149 kr., custommade.dk

Højtaljede bukser

De her højtaljerede bukser fra Diesel er bare for fede. De er i stretch-cotton, som er et superlet og lækkert materiale. Der er to bælterækker og rosaguld spænder. De er ikke helt billige, men hellere investere i få, men lækre items, som du helt sikkert vil bruge igen og igen.

Om nogle måneder, når du har fået lidt varme og farve på kroppen, vil du se mere end lækker ud med dem på.

Diesel bukser

Bukser fra Diesel,  1799 kr., Diesel.dk

The one and only shopper

Jeg har ikke brug for så mange lyserøde tasker i skabet, men den her kunne godt finde vej dertil. Den har en god størrelse, er pæn og har den helt rigtige nuance. Shopperen er i præget, imiteret læder og måler 40×42 centimeter. Den har to hanke, aftagelig skulderrem og et udvendigt rum – og så er den bedårende!

hm taske

Shopper fra H&M, 179 kr., hm.com

Bodywash, der pynter

Rose Otto fra Balance Me er på tilbud i Magasin, og den bliver jeg nødt til at slå et slag for. Den er fantastisk, og så pynter den så fint på badeværelset. Den er fri fra sulfater, virker hudafkølende og indeholder en udsøgt duft af rose otto-olier, og så er den udviklet til at rense, lindre og beskytte selv den mest sensitive hud mod tørhed eller irritation. Et godt køb!

balance me

Balance Me bodywash, 77 kr., magasin.dk

Pift soveværelset op

Det er moderne at farve en væg i en anden farve, så man bryder de hvide vægge, men nu findes der en smartere løsning. Wall tapestry er et stort klæde, som man hænger op på væggen for eksempel bag sengen. Hjemmesiden Society6 har mange hundrede design, så du kan dekorere dit hjem fuldstændigt efter ønske.

WALL TAPESTRY, 270-550 kr., Society6.com

Søde sneakers

Det kan være svært til tider at finde et par fede sneakers, som også har noget tøset i sig. Nike har nu lanceret den berømte Air Force 1-model i en lækker, sart rosapink, som opfylder alle vores lyserøde drømme.

NIKE AIR FORCE 1 UPSTEP LX, 980 kr. Nike.com

Picture it pink

Det er okay at gå oldschool, og nummer ét på juleønskesedlen var i år et vaskeægte polaroidkamera. Polaroid har den fantastiske evne, at det fremkalder billedet indenfor få sekunder, og derefter kan du sætte billedet i ramme eller være kreativ med de små billeder. Og hvorfor ikke få et i lyserød?

Polaroid kamera, 698 kr. Babysam.dk

Fyldig og forførende … OG lyserød!

Victoria’s Secret har endeligt fået sit tag i Danmark, og du kan på Strøget i København gå ind og dufte alle de skønne dufte, som de hypede undertøjsmærke med tiden har lanceret. Denne duft er varm og fyldig, og har noter af vanilje, pære og gardenia.

Noir Tease, 460 kr. Victoria’s Secret

Læs også: 

GO eller NO-GO?

Brandet lulu’s Drawer

· Mere fra samme kategori ·