Læs også:

Close
Sugar Bear Hair

Vi tester SugarBear: Lækre vingummibamser, der plejer dit hår

Skønhed  | 
Det synes redaktionen: 3

Døjer du med træt og glansløst vinterhår? Så kan du måske spise dig til smukkere hår. Vi tester SugarBear, der plejer dit hår indefra

SugarBear er en vegetarisk vingummibamse sprængfyldt med vitaminer, som bliver brugt af blandt andre Kylie Jenner, Emily Ratjkowski og Kim Kardashian West.

Udover at være en multivitaminpille, hjælper vitaminsammensætningen med at styrke håret indefra, og efter stor succes i udlandet er de nu kommet til Danmark – og vi har testet!

Vingummierne indeholder vitamin A, C, D, E, B-6 og B12 samt folinsyre, pantotensyre, iod, zink, cholin, inositol og biotin. Især biotin hjælper dig til længere hår, da det stimulerer fedtsyreproduktionen i hovedbunden, som er nødvendig for at fremme hårvæksten.

Anvendelse

Du spiser en vingummi to gange dagligt. I hvert glas er der til en måned, og det anbefales, at du tager dem i tre måneder, hvilket gør det værd at nævne, at min anmeldelse er baseret på en måneds prøve.

Sugar Bear Hair

Min vurdering

Mit hår er krøllet og bliver bleget engang imellem, hvilket hurtigt slider på håret. Derudover gror det ret langsomt, så derfor er jeg fuld af forhåbninger til SugarBear.

Sugar Bear Hair
Mit hår inden brug af SugarBear. (Foto: MDS)

Efter 1 uge

Den første uge er gået. Jeg kan ikke mærke eller se nogen forandring endnu, men de små vitaminbamser smager skønt, og det er svært kun at holde sig til de to om dagen.

Efter 2 uger

Efter anden uge kan jeg stadig ikke mærke den store forandring. Mit hår er dog blevet mindre frizzy, men jeg tror desværre ikke, at jeg kan give de søde bamser credit for den forandring, men derimod den nye shampoo og balsam, jeg er begyndt at bruge.

Sugar Bear Hair
Mit hår efter to uger. (Foto: MDS)

Når man ser mit hår bagfra, ser det nu alligevel ud til at være blevet længere.

Sugar Bear Hair
Før SugarBear vs. efter to ugers indtag. (Foto: MDS)

Efter 3 uger

Jeg har nu fået bekræftet, efter at være gået tilbage til min gamle shampoo og balsam, at det var mit sæbeudskift, som havde gjort udslaget i forhold til frizz.

Efter 4 uger

Jeg har nu taget vitaminerne i en måned, og mit hår er umiddelbart ikke vokset synderligt siden uge to, men jeg er stadig optimistisk, da jeg forestiller mig, at mit hår bare lige skal ud af starthullerne.

Sugar Bear Hair
Mit hår efter fire uger. (Foto: MDS)

Konklusion

Jeg vil på ingen måde afskrive SugarBears virkning på hår, da man skal tage dem i tre måneder, og jeg derfor kun er en tredjedel inde i forløbet, men indtil videre har det mest fungeret som en almindelig vitaminpille forklædt som en virkelig lækker vingummibamse.

Jeg giver den derfor tre optimistiske stjerner!

En krukke med 60 bamser koster 279 kroner og forhandles i udvalgte frisørsaloner og på Lyko.se.

 

Kommentar tilføjet juli 2017:

SugarBear er i øjeblikket taget af markedet, da indholdet af biotin er for højt i forhold til den danske lovgivning. SugarBear er i gang med at regulere indholdet, så produktet kan komme i handlen igen.

 

· Mere fra samme kategori ·