Læs også:

Close
isak-even-skam

Skal du SKAMdanse i weekenden? Her er musikken fra serien!

Underholdning  | 

Vil du danse som eleverne fra Hartvig Nissen-skolen i SKAM? MY DAILY SPACE  er hoppet i stilletterne til listen med de dritkul soundtracks lige her

Sæson tre af serien SKAM, hvor vi følger gymnasie-vennerne fra Hartvig Nissen High School i Oslo, er slut for længst, og alle vi fans sidder rastløse og triller tommelfingre, indtil fjerde sæson er klar til at rulle over skærmen. Men HVORDAN skal vi få stillet vores SKAM-trang, når vi nu allerede har set sæson et, to OG tre flere gange? Du skal danse med SKAM – og her er de fede soundtracks!

via GIPHY

LÆS OGSÅ: SKAMmer du dig over din stil? Bliv inspireret af Nooras look

Flere steder i både sæson et, to og tre bliver scenerne underbygget af det fedeste musik fra nutidens kunstnere fra både Norge, Amerika OG Danmark! Vi har samlet nogle af de bedste scener med soundtracks her, så vi alle kan få et lille SKAM-kram.

Da William og Penetrator Chris i afsnit 3, sæson 2, ankommer til Hartvig Nissen-skolen efter deres store slagsmål, bliver sangen “Illest motherf**ker alive” med Kanye West spillet, mens drengene bevæger sig i slowmotion gennem skolegården. Hvis det ikke kan få alle piger til at sukke, altså!

(Se playlisten nederst i artiklen)

via GIPHY

Eller måske fik du også kuldegysninger, da Noora endeligt havde sagt ja til en date med William, og de sammen kørte op til bakketoppen i Williams bil, mens “The Hills” med The Weeknd blæste ud af højtalerne?

Og hvem kan glemme, da Even laver mad til Isak i køkkenet og synger “5 fine frøkner” med Gabrielle, mens han trykker sin pande mod Isaks? Vi kan kun smile ved mindet!

Især “5 fine frøkner – Gabrielle” og “Fredag – Kjartan Lauritzen” er blevewt festfavoritter her på redaktionen. De skal nok få sat lidt norsk feststemning i lokalet!

Find hele playlisten nederst i artiklen!

via GIPHY

LÆS OGSÅ: MORNING NEWS: Skole lukker for SKAM-turister

På Spotify finder du listen “SKAM – NRK P3 (Official Playlist)”, som er den officielle liste med alle soundtracksene

· Mere fra samme kategori ·