Læs også:

Close

Pristjek! Her er landets billigste – og dyreste – fitnesskæde

Nyheder  | 

En ny undersøgelse har fundet frem til Danmarks billigste – og dyreste – landsdækkende fitnesskæde

Nytårsaften er for længst overstået, hvilket for rigtig mange er ensbetydende med, at de er nødt til at gøre noget ved nytårsforsættet om at tabe sig og komme i form. Det er dog ikke altid lige nemt at finde motivationen og en fitnesskæde, som passer både lokations- og prismæssigt.

Et pristjek foretaget af spareportalen CupoNation viser, at du skal gå i Urban Gym, hvis du vil træne i Danmarks billigste landsdækkende fitnesskæde.

Her kan du træne for 99 kroner om måneden efter at have betalt samme beløb i oprettelsesgebyr. Du kan benytte alle Urban Gyms centre, men har dog ikke adgang til holdtræning eller saunaområde.

– Analysen viser, at januar er den måned hvor danskernes interesse for fitness topper, og at der kan være mange penge at spare ved, at vælge den rette fitnesskæde. Man skal altid huske at tænke på, hvilke behov man har og finde det rette center herudfra. Hvis man for eksempel ikke går til holdtræning, behøver man ikke at finde en fitnesskæde, som udbyder dette, udtaler Mads Bukholt, direktør for CupoNation Nordic.

Københavnerne elsker fitness

I Danmarks største fitnesskæde, Fitness World, kan du træne for 149 kroner om måneden efter at have betalt et oprettelsesgebyr på 299 kroner. Her kan du dog hverken benytte dig af alle centrene i landet eller bruge holdtræning og saunaområde uden at betale ekstra.

Undersøgelsen viser også, at interessen for fitness er faldet lidt siden 2014, men at den er størst i hovedstadsregionen. Det sted i landet, hvor de mindst fitnessinteresserede bor, er i Region Nordjylland og Region Sjælland.

Så er det bare i gang med vægtene! (Foto: All Over)

 

Det koster de andre centre i undersøgelsen:

Loop Fitness tilbyder adgang til deres centre for 199 kr. om måneden efter et oprettelsesgebyr på 199 kr. I denne pris er holdtræning inkluderet, men dog ikke adgang til noget saunaområde.

Fitnessdk tilbyder adgang til deres fitnesskæde for 299 kr. om måneden efter at have betalt et oprettelsesgebyr på 299 kr. Her får man adgang til alle centre (undtagen centret i Adelgade, København), til holdtræning og til saunaområder.

Dansk Fitness tilbyder fitness til 199 – 299 kr. om måneden, efter at man har betalt 199 kr. i oprettelsesgebyr. Priserne er forskellige fra center til center, og man binder sig til ét center, men man har dog adgang til holdtræning.

Nogle af fitnesskæderne har også medlemsskaber, hvor man kun må træne i et vis tidsinterval. Disse medlemskaber er ikke taget med i undersøgelsen.

Fitnessdk tilbyder også et medlemskab ved navn ”RAW”, som er billigere, men det tilbydes kun i enkelte centre.

· Mere fra samme kategori ·