Læs også:

Close

Anna arbejder med beauty-PR: Her er mine bedste tips

Skønhed  | 

Vi har fået en snak med Anna, der arbejder i PR-branchen. En branche, som mange synes er megaspændende – og med god grund

Vi har stillet nogle nærgående spørgsmål til Anna om, hvordan det er at arbejde med beauty-PR. Bliv klogere, og få lidt insider-viden.

Mildh Anna
Med udsigt til nogle af de lækre mærker og produkter, som Anna arbejder med hver eneste dag.
Hvem er Mildh Beauty Press:

Mildh Beauty Press er et full-service Public Relations bureau, som er dedikeret til at tilbyde kunder indenfor mode og beauty skræddersyet strategier for PR og sociale medier.

Nogle af Mildhs største brands:

Wella
Ghd
Sensai
Real Techniques
Yves Rocher
Aveda
Smashbox

Hvordan endte du med at arbejde med PR og skønhedsprodukter?

Jeg er uddannet inden for marketing & PR og har været lidt forskellige steder inhouse, men jeg har altid gerne ville prøve at arbejde på et PR-bureau for at prøve arbejdsgangen og dynamikken af.

Men det var faktisk en tilfældighed, at jeg kom til at arbejde med beauty. For jeg havde søgt ved Mildh, som både har beauty og tøj. Men jeg var heldig at komme ned til beauty, hvor jeg allerede har lært en masse, selv om jeg faktisk kun har været her 3/4 år.

 Anna Mildh
Hvem er Anna:

* 26 år
* Arbejder hos Mildh Beauty Press
* Titel er PR Koordinator
* Bor i Valby

Mange kvinder er jo vilde med skønhedsprodukter, så dine veninder må være vildt misundelige?

Haha, jo, de er vel nok en smule misundelige. Men det er kun sjovt og ikke ondt ment. De fleste kvinder elsker jo beauty-produkter. Til gengæld kan jeg så opdatere dem med tips og tricks og mange nyheder, og det er de jo omvendt også ret glade for.

Er du selv vild med skønhedsprodukter?

Ja, det er jeg bestemt. Jeg synes, det er en meget spændende og fantastisk branche at arbejde i. Det er også en branche, som er i konstant udvikling, og hvor der hele tiden kommer nye produkter til. Det er svært ikke at blive begejstret og nysgerrig, når der hele tiden kommer nye produkter til. Det er superfedt at være med til og være en del af!

Hvad er dit yndlingsbrand?

Uhhh, nu arbejder jeg jo med en del brands og kan nok ikke kun sige et. Men jeg er blevet meget glad for Xellence, som laver de mest fantastiske produkter til huden. Jeg har ikke oplevet, at min hud har reageret så godt som med dette brand. Jeg er stor fan af, at der enten ingen parfume er i, eller kun er meget mildt, og at der naturligvis ikke er dårlige ingredienser i. Derfor er Xellence perfekt for mig.

mildh annas favoritter
Nogle af Annas favoritter, som hun slet ikke kan undvære.

Hvad er dine små, daglige skønhedsritualer?

Jeg har faktisk ikke så mange skønhedsritualer, men jeg prøver at gøre hver søndag til en form for ”spadag” derhjemme. Her går jeg i langt bad, tænder nogle stearinlys, bruger ansigtsmaske, hårmaske, ordner negle, ben og alt det, som følger med. Det er faktisk rigtig rart at have en dag om ugen, hvor det ligesom er fastlagt. Og så er det jo ren selvforkælelse og en mega god måde at bruge noget af søndagen på, når man alligevel gerne vil slappe af og lade op til endnu en hektisk uge.

Hvad er dit bedste tip?

Det er egentlig meget enkelt, for det er helt klart søvn og at få drukket nok vand. Det er måske lidt en kliché, men det kan ses og mærkes, hvis din krop hverken får nok søvn eller væske. Det er til tider noget, jeg også selv skal være bedre til at efterleve. Indimellem glemmer jeg, hvor vigtigt det er. Derudover har huden brug for en masse fugt, så en god creme er også rigtig essentiel for en smuk teint.

Hvilke produkter og mærker kan du ikke undvære?

Jeg har altid en rigtig god læbebalsam i min taske, og her er jeg meget glad for Xellence Lip Conditioner som fugter læberne rigtig godt. Derudover er jeg utrolig glad for mit contouring sæt fra Smashbox, det har jeg altid i min taske, for det er fantastisk.

Hvis du kun måtte tage et produkt med på en øde ø, hvad skulle det så være?

Uha, den er meget svær, men jeg tror faktisk det ville være en læbebalm, da min læber er meget følsomme og hurtig reagerer, og specielt hvis jeg skulle være på en øde ø, er det jo ret vigtigt.

Læs mere:

Midnatsblå

Decemberfund

· Mere fra samme kategori ·