Læs også:

Close

Fem instagrammere, der tager dig med på front row til Københavns modeuge

Mode  | 

Her er de fem instagrammere, du skal følge, hvis du vil opleve Københavns modeuge på klods hold

I denne uge er der modeuge i København, og det betyder, at alle modeglade mennesker er på gaden i deres mest kreative og opfindsomme outfits.

Modeugen er næsten kun forbeholdt eliten af modebranchen: Redaktører, bloggere og diverse influencers. Er du ikke en af de få heldige, der skal med til en masse shows og events under modeugen? Så kan du selvfølgelig følge med på Instagram. Flere og flere brands vælger at livestreame deres shows, og du kan derfor næsten komme med på første række. Altså næsten.

Men ofte er det mindst lige så interessant, hvad der sker udenfor og imellem showsene, den fede streetstyle, og hvor diverse bloggere og fashionistaer spiser deres frokost.

Her er de fem personer, du skal følge på Instagram for at få dit eget lille modeugefix og et indblik i en spændende branche – også hjemme fra sofaen.

1. Shoppingredaktøren

Johanne Brostrøm er shoppingredaktør på dansk ELLE og har øje for de fine detaljer og gode vinkler. Hun er en fast del af ELLE’s modeteam og skal blandt andet dække modeugen i Milano. Hun er bestemt værd at følge for klassisk skandinavisk stil med et tvist.

All smiles! Fredag i Milano😎 #mfw

A post shared by Johanne Brostrøm (@johannebrostroem) on

2. Bloggerdronningen

Pernille Teisbæk er nok den største danske modeblogger, og selv om hun er højgravid, er hun ikke mindre stilet end før. Hun er kreativ med sin påklædning og mikser danske med udenlandske mærker. Er det set på Pernille, er det erklæret cool.

Twist and Tie🤞🏼 @tuinch #sponsoreret

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

3. Den udenlandske

Hanna Steffanson er en svensk modeblogger, der for nylig flyttede til København. Hun er kendt for sine farverige outfits, humoristiske indfald og lækre drinks-/madbilleder med inspiration til, hvor du helt klart skal hen at spise, næste gang du skal ud.

4. Den modige og eksperimenterende

Emili Sindlev er freelance stylist og insta darling. Emili er et af de nyere ansigter i den danske modebranche, men hun er let genkendelig på sine modige, farverige og kreative sammensætninger. Hvis du elsker mønstre, miks og match, så skal du følge Emili.

Bringing flowers into winter 🌻🌻🌻check out emilisindlev.com #emilisindlev

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

5. Upcoming

Anne Charlotte Vogel er modemagasinet IN’s digitale assistent og står for deres Instagram. Hun er en rigtig insta-pige og du er garanteret en masse lækre outfitbilleder og misundelsesværdigt flot opstillede billeder. Hende skal du holde øje med i fremtiden.

Scandi Candy 💘🍿🍬

A post shared by Anne Charlotte Vogel (@acvogel) on

Nu ved du, hvem du skal følge, og så er det bare at vente på, at Københavns modeuge bliver kickstartet i morgen.

MY DAILY FEATHERS

Du kan også følge med på @mydailyfeathers på Instagram, hvor vi holder jer opdateret – i hvert fald på de shows, vi er inviterede til 😉

De internationale modeuger

De internationale modeuger er også sjove at følge, og vil du gerne følge med under disse som Milano, Paris, New York og London, så skal du i hvert fald følge de her damer, som jeg synes er megainspirerende og seje:

Den italienske darling

Giovanna Engelbert har mange titler, men hun er blandt andet senior moderedaktør på japansk Vogue, italiensk modedarling og freelance stylist. Derudover er hun en globetrotter, der rejser verden rundt iført legesyge og kreative påfund. Hun laver sjove påklædningsvideoer og giver én lyst til at springe ud i et blomstret sæt med store øreringe og solbriller.

Bloggeren, der mikser det bedste fra Paris og London

Camille Charrière er en franskfødt parisienne, nu bosat i London. Kig med for cool streetstyle, som er en blanding af fransk elegance og londons hipstermiljø. Camille dækker også de internationale modeuger og er altid med, hvor det sker.

Laundry day 👻 Ph. @roshmahtani

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Den humoristiske

Leandra Medine Cohen er skaberen bag det populære website Man Repeller. De beskriver sig selv, som en humoristisk hjemmeside for seriøs mode, og det beskriver også Leandra selv godt. Hun er ærlig og sjov, og du kommer med bag facaden på modebranchen.

Today in ridiculous ways to leave home: this

A post shared by Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) on

 

Læs også:

Streetstyle: 10 cool looks fra de internationale modeuger

Alt du bør vide om de fire største modeuger

 

· Mere fra samme kategori ·