Læs også:

Close

Medie: Hovedpersonen i SKAM sæson 4 afsløret!

Underholdning  | 

Først var det Eva, så var det Noora og sidst havde vi Isak i hovedrollen af en sæson af den SKAMroste serie SKAM fra NRK. Nu ser det ud til, at hovedpersonen af sæson 4 er afsløret

Hele Norden har holdt vejret, siden sæson 3 sluttede med Isak og Evens store kærlighed, som endelig fik lov til at blomstre. For hvem bliver hovedpersonen af den kommende fjerde sæson? Det har én af skuespillerne fra serien MÅSKE selv afsløret!

Vilde fra Skam Ulrikke Falch
Vilde fra Skam aka. Ulrikke Falch bliver måske hovedpersonen i sæson 4.

Vilde, der har det borgerlige navn Ulrikke Falch, delte, ifølge de altseende fans i Facebook-gruppen ‘Kosegruppa DK‘, et billede, hvortil der i teksten stod “Jeg er hovedpersonen i 4 sesong”. Dog kan man på Ulrikkes Instagram-profil kun se samme billede med tallet 4 i teksten – muligvis fordi den oprindelige billedtekst er blevet rettet.

Please be smarter

A post shared by Ulrikke Falch (@ulrikkefalch) on

Opslaget med screenshottet af den første tekstversion er dog sidenhen blevet slettet fra Facebook-gruppen, og flere skriver, at der er en fake profil, som hygger sig med at skabe falske rygter om SKAM. Om det ER en afsløring er derfor svært at vide. Vi må desværre vente længere tid endnu, før vi kan få be- eller afkræftet, at det er Vilde, der bliver hovedpersonen i fjerde sæson.

 

LÆS MERE OM SKAM:

Derfor skal du følge Vilde aka Ulrikke Falch på Instagram!

Bliv inspireret af Nooras stil

Farvel til SKAM sæson 3: De 30 bedste citater, ass

SKAM-merchandise!

SKAM solgt til USA og Canada

Kosegruppa: Vi skammer os. Sammen

Statistrolle i SKAM solgt for 50.000 kroner

Drittkul SKAM-ordbog

9 grunde til, at du skal se SKAM

· Mere fra samme kategori ·