Læs også:

Close

Kristen Bell trak i mormortrusse med baldeimplantater til Golden Globe

Underholdning  | 

Skuespilleren Kristen Bell er kendt som noget af en spasmager, og hun skuffede heller ikke, da hun forleden viste sine forberedelser til Golden Globe-festen frem. Hun trak nemlig i en stor mormortrusse med baldeimplantater

På Hollywood-stjernes Instagram og Snapchat viste Kristen Bell billeder af processen fra morgenkaffen til ankomsten til den røde løber, og især ét billede fik fansene til at reagere.

Her ses mormortrussen i fuld fokus. (Foto: Kristen Bell/Snapchat/Instagram)

Kristen Bell er ikke bange for at vise sig uden hverken makeup eller Hollywood-glamour, og morgenen begyndte med en kop te og uglet hår, hvilket hun glædeligt viste frem til sine fans på Instagram.

LÆS OGSÅ: Golden Globes’ flotteste og værste kjoler: Brude, prinsesser og “naturlige” looks

Step 1: morning matcha! @myencha #GoldenGlobes #wokeuplikethis #matcha

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Kristen havde kaldt sit skønhedsteam ind til sin Golden Globe-makeover. Det betød ansigtsmaske, hårstyling, at blive hjulpet i kjolen (med baldeimplantater indenunder), makeup og overraskende også boob-contour, som viste sig at være den helt store trend blandt kvinderne med de nedringede kjoler.

LÆS OGSÅ: Battle mellem dating-apps: Tinder vs. Happn

På et billede på Instagram ser man Kristens makeupartist, Simone A. Siegl, som brugte en blanding af flydende foundation og highlighter til at skabe en ekstra tydelig kavalergang på den spinkle Fru. Bell.

Resultatet blev intet mindre end ekstravagant. Selv om Kristen fik hjælp fra en baldeforstørrende mormortrusse, så har det i sidste ende været det hele værd. Og de bløde baldepuder har måske også været behagelige at sidde på under det lange show.

Kristen Bell så blændende ud, da hun indtog den røde løber – og numsen struttede fint. (Foto: Alloverpress)

 

· Mere fra samme kategori ·