Læs også:

Close

Pakkeguide fra Joan B: “Must bring” til et potentielt one night stand

Mit liv  | 

Hvis der er et potentielt one night stand i luften, er det godt at være beredt. Sex- og livsstilsblogger Joan B guider dig i at pakke tasken til en fræk aften

Selv om det dæleme snart er meeeeeget lang tid siden, så kan jeg fortsat huske min “vilde og vovede tid” som ung singlepige, hvor jeg oplevede min andel af gode og mindre fantastiske one night stands. Og det var søreme ikke altid fyrens skyld, hvis oplevelsen blev mindre juhuuuu-agtig.

Havde jeg ikke fået intimbarberet mig helt så pertentligt, så jeg efter en svedig nat på dansegulvet endte op med en mindre sværm af røde og sviende knopper, kunne lysten og selvtilliden forsvinde som dug for solen. Og hvorfor søren fik jeg ikke smidt et par rene trusser med ned i tasken? Og så var der jo lige det altid manglende gummi …

I dag, hvor solotilværelsen for længst er lagt på hylden, er der ikke meget, der har ændret sig på den front for singlerne. Måske bortset fra, er jeg ret sikker på, at nutidens singler er hurtigere på aftrækkeren end nogensinde, når det kommer til at springe ud i one night stands.

Skal det være, så skal det dæleme være lige nu og her!

For ikke at lave de samme små bommerter, jeg som singlepige indtil flere gange evnede i forbindelse med one night stands, får du her min ”must bring”-pakkeliste til, hvad du som minimum bør overveje at have med dig i tasken. Blot i tilfælde af at du skulle rende på en sød mand eller kvinde, hvor I ender med at gå hjem sammen.

Knus JoanB

Læs også: Må din kæreste have haft sex med 500 før dig? Eller være jomfru?

Joan B blogger om sex og livsstil. Se mere på joanb.dk. (Foto: Privat)

Undgå røde knopper og indgroede hår

Jeg har lært rigtig meget om intimbarbering af min gode veninde Nana Rytter Nielsen, som i 2010 tog sagen og skraberen i egen hånd. Nemlig at udvikle sin egen serie barberskum, Shavesafe, og hjembringe verdens bedste skraber.

Læs guiden til intimbarbering her: Sådan skraber du dig til en pænere bikinilinje a la Nana.

barberskum, intimbarbering

Barberskum til intimbarbering, Shavesafe, 179 kr., Sinful

Du bør dog være opmærksom på, at Shavesafes vejledning til en sikker intimbarbering IKKE tager højde for, at du lige efter barberingen for eksempel ifører dig strømpebukser eller tætsiddende cowboybukser, der gnider og slider på den sensitive hud i det nybarberede område.

Derfor er det er rigtig god ide, at du smører området med en god silikoneglidecreme, der efterlader en tynd og beskyttende hinde som forhindrer den værste friktion og værner imod bakterier. Min anbefaling går på denne danske variant fra Sinful.

Glidecreme, “Silk”, 89 kr., Sinful

Ps: Den kan også bruges til at samle hårspidserne, så de ser mere sunde ud.

Intimsæbe og vådservietter

Hjemme hos dit one night stand kan du med lidt list og snilde måske smutte ud på toilettet og lynhurtigt få vasket dig med den medbragte intimsæbe. Eksempelvis denne lækre og indbydende sæbe fra danske Exquiz.

Intimsæbe, 59 kr., Lovejoy.dk

For både din egen og hans skyld

Vådservietter, som du naturligvis har husket at pakke med i tasken, bør også være et must. I tilfælde af, at der ikke lige er mulighed for at komme en tur på toilettet/badeværelset, inden der kommer action på drengen. Det er meget lækkert at kunne soignere sig blot en lille smule forneden.

Måske også han har brug for en opfriskende serviet oven på nattens scoreanstrengelser på dansegulvet.

vivag

Vivag renseservietter, 34,95 kr., matas.dk

 

Ha’ en orgasmesikker backupplan

Enhver kvinde bør have en orgasmesikker plan i baghånden. Hvis nu fyren ikke kan klare paragrafferne, eller du for eksempel ender med at tage alene hjem fra byturen.

Flere og flere unge danske kvinder ejer i dag en effektiv vibrator eller to. Et par af de bedste vibratorer på markedet, som du måske vil finde lige så skønne og lækre, som jeg gør, er udviklet af mit personlige yndlingsbrand, tyske Fun Factory.

Nemlig den lækre “svane”, der meget passende er blevet døbt Delight og ”kaninen” Miss Bi.

Delight aka. “Svanen”, Fun Factory, 739 kr., Sinful

Lady Bi, “kaninen”, Fun Factory, 899 kr., Paradiss.dk

Få en sikker og velsmurt oplevelse

Sex med kondom bør naturligvis altid være et must, når man er single. Og husk nu: Dyrker du sex uden kondom, er du ikke kun sammen med ham eller hende, men også med alle andre, vedkommende har dyrket usikker sex sammen med.

 

kondomer-ultra-tynde

Skins kondomer, ultra tynde, 49 kr. for 12 stk., Sinful

Om I benytter gummi eller ej, så opleves sexen bare så meget bedre og mere givende for jer begge, hvis tingene glider. Og nej: glidecreme skal ikke primært opleves som et hjælpemiddel, men derimod som krydderi på sexoplevelsen i sig selv.

En smart måde at medbringe din egen glidecreme, er vandbaseret glidecreme i små breve til for eksempel at have liggende i inderlommen på tasken. Med vandbaseret er du samtidig sikker på, at gummi og glidecreme kan sammen. Antag desuden aldrig, at ham den lækre i baren per automatik har ”værktøjet” til god og sikker sex i orden. So better be safe than sorry!

Vandbaseret glidecreme, 10 kr. pr. brev, Sinful

Gå aldrig ned på udstyret til personlig intimpleje

Og så er der jo lige det med trusserne, du måske allerede i timevis har haft på, når I ud på natten endelig kommer inden for døren hjemme hos ham. Sørg derfor altid for at medbringe et par rene og måske ekstra sexede af slagsen til lejligheden, han så passende kan få lov at pille af dig.

Hvis du føler dig mindre lækker og indbydende forneden, når I kommer så langt, så kan både lysten og selvtilliden i situationen ende med at få et knæk.

trusse magasin

 

G-streng, 99 kr., magasin.dk

Og så er den elskede og uundværlige lipgloss naturligvis også et must. Uanset om det ender ud i et one night stand eller ej. Til enhver tid skal man da have mulighed for at lave touch up på sine læber.

Det er et must at være kysseklar.

Isa Dora lipgloss

 

Isa Dora-lipgloss, 35 kr., temptations.dk

Ha’ en god aften!

Læs også: Folk, der hører musik i hjemmet har mere sex

· Mere fra samme kategori ·