Læs også:

Close

Golden Globes’ flotteste og værste kjoler: Brude, prinsesser og “naturlige” looks

Mode  | 

I går blev den store filmfest Golden Globe afholdt i Hollywood. Flotte festkjoler flagrede hen over den røde løber sammen med nogle knap så pæne … Her er de bedste og de værste kjoler fra gårsdagens festligheder

Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez og Claire Foy. Alle de store sang- og filmstjerner var i går aftes samlet til Golden Globe 2017. I år var det særligt pastelfarver, som dominerede stylingen af de kendte, så måske lyserød er årets farve for 2017?

Rating 2

For meget puf

Nok løb Claire Foy med en Golden Globe-statuette, meeeeen hun delte vandene i denne glitter-kjole med pufærmer. Kjolen er en specialdesignet Erdem-kjole, men her på redaktionen bliver det et nej tak.

 

rating 6

Designfuglene synger

Den smukke model Corinne Foxx lignede en sand prinsesse i den smukke Adelaide designer-kjole. Igen har vi en fin pastelfarve, som er indrammet af fine fugle-motiver. En klar vinder blandt gårdsdagens kjoler.

LÆS OGSÅ: Kosegruppa: Vi skammer os. Sammen

 

rating 1

Konekjole

En af de mindre heldige kjoler blev båret af Ally McBeal-stjernen Anne Heche, som desværre så ti år ældre ud i sin kjole, som heller ikke er blevet nævnt med designer på de amerikanske medier.

LÆS OGSÅ: 8 gode ting ved januar

 

rating 6

Pink prinsesse

Den britiske skuespillerinde Lily Collins fik stylisterne til at heppe hele vejen ned ad den røde løber i sin Zuhair Murad Couture-kjole.

 

rating 3

Lidt for naturlig

Naturlige Lola Kirke fik alle modereporterne til at skrige, da hun ankom til den røde løber. Ikke på grund af sin kjole, men fordi, at hun flashede en fyldig busk af hår i armhulen. Billeder kan ses HER. Kjolen er designet af Andrew Gn.

LÆS OGSÅ: Og MDS-prisen går til …

rating 3

Kåd Kidman

Det er ikke til at se, at Nicole Kidman snart runder 50 år. Den 49-årige skuespiller fik dog meget forskellige anmeldelser for sin vovede  McQueen-kjole, som viste meget hud og havde separate ærmer. Vi vil her på redaktionen gerne hylde Nicole for sit imponerende ydre, men kjolen er vi heller ikke helt sikre på.

 

rating 1

Slagtet af pressen

Leslie Mann blev slagtet af den amerikanske sladderkonge Perez Hilton, da hun ankom i sin Monique Lhuillier rosey pink kjole. Den fik, ifølge ham, hende til at se gammel ud. Vi er enige.

LÆS OGSÅ: Praktikanten tester: Kan man leve en hel uge for kun 100 kroner?

 

rating 5

Blændende brudekjole

Sarah Jessica Parker skabte ren deja vu, da hun kom i en designer sag, som på MANGE måder ligner den kjole, som hun bar i Sex and the City 2-filmen – nemlig brudekjolen. Og det er ikke så underligt. Der er nemlig tale om en Vera Wang-kjole fra den nyeste bryllupskollektion.

· Mere fra samme kategori ·