Læs også:

Close

Glutenfri madpakke #4: Vietnamesiske forårsruller

Mad  | 

Når madpakken tager dig med på en smagstur til Vietnam. Vil du have en glutenfri frokost, så prøv vietnamesiske forårsruller

Her kommer fjerde indlæg i serien af ideer til en glutenfri madpakke.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg kan have lidt krise over at skulle finde på en glutenfri madpakke, der kan holde sig frisk i tasken hele dagen! Hvor ville det dog være skønt nogle gange at kunne lave en lækker sandwich, eller bare bare smøre lidt pesto og spegepølse på et stykke ristet rugbrød!

Det kan godt være, at det kræver en smule mere planlægning at lave en god, glutenfri madpakke, men resultatet bliver ofte også en virkelig lækker, sund og mættende frokost.

Lækkert, sundt OG ret fotogent. (Foto: Privat)

Jeg synes, rullerne holder sig dejligt sprøde og friske, selv om de har ligget mange timer i en taske. Man skal dog lige huske at komme madpapir imellem rullerne, for ellers klistrer de sammen! 😉

I dag tager jeg en smagstur til Vietnam med disse lækre rispapirsruller. Jeg har aldrig været i Vietnam, så måske smager de slet ikke af Vietnam. Men pyt, jeg drømmer!

Jeg har ikke skrevet mængder på i denne opskrift, da madpakkestørrelse er meget individuelt. Du kan også sagtens komme meget andet i rullerne, det her er kun til inspiration.

Ingredienser:
Grøntsager: Rispapir, avocado, spidskål, gulerødder, mango, edamamebønner, frisk spinat, rød peber, sukkerærter, frisk koriander.
Fisk og kød: Rejer, varmrøget laks, kylling.
Dressing: Pesto, creme fraiche, sojasovs, sur-sød sauce, limesaft.

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne snittes eller skæres i tynde stave
  2. Rispapiret dyppes i koldt vand, herefter lægges det på et skærebræt
  3. Kom ingredienserne på rispapiret. Rispapiret foldes op i den ene ende og herefter rulles det som en pandekage, og til sidst lukkes det i den anden ende

Husk, at det ikke er alle ingredienserne, der skal i én rulle, det er bare ideer til, hvad man kan komme i!

– Velbekomme!

 

Læs de andre glutenfri madpakkeopskrifter her:

Glutenfri madmuffins

Glutenfri myslibarer

Glutenfri quinoasalat

 

Er du helt tosset med mad? Så følg MY DAILY SPACEs madprofil på Instagram: @MYDAILYTASTE

· Mere fra samme kategori ·