Læs også:

Close
Dakota Johnson og Jamie Dornan til optagelser af filmen: Fifty Shades Darker (Foto: All Over)

Fifty Shades Darker – gør dig klar til mørket

Kultur  | 

Fifty Shades Darker byder på lækre brusebade, et mystisk maskebal og livstruende personer. Filmen bliver – som titlen antyder – en kant mere kødfuld, spændende og mørkere end forgængeren, Fifty Shades of Grey

Fifty Shades Darker slog alle rekorder, da traileren fik over 114 millioner views de første 24 timer.

Fifty Shades of Grey 2 aka. Fifty Shades Darker eller Fifty Shades – I mørket, som den hedder på dansk, har dansk premiere den 9. februar 2016. Filmen er baseret på bog-trilogien Fifty Shades, der er skrevet af den talentfulde E. L. James, som tog verden med storm, og gjorde sexlege til et emne, der var helt acceptabelt at diskutere om middagsbordet.

Vi varmer op til Fifty Shades Darker.

Dakota Johnson og Jamie Dornan til optagelser af filmen: Fifty Shades Darker (Foto: All Over)
Det romantiske drama handler om den mystiske millionær Christian Grey, den unge litteraturstuderende Anastasia Steele og deres erotiske forhold på godt og ondt. (Foto: All Over)

Vidste du dette om Fifty Shades Darker?

  • Filmoptagelserne til Fifty Shades Darker foregik i Paris og Vancouver mellem 9. februar og 12. juli 2016.
  • MTV skrev tidligere, at Jamie Dornan ville få en bonus på 1,5 millioner dollars (knap 10,4 millioner kroner), hvis han gik “full frontal“ – altså var komplet nøgen – i filmen, men det takkede Mr. Grey-skuespilleren nej til.
  • I april 2015 fortalte formanden for Universal Pictures, Donna Langley, at Fifty Shades Darker ville være mere under thriller-genren end den forrige film.
  • Manuskriptforfatteren bag Fifty Shades Darker er Niall Leonard, og gæt hvem han er gift med? Det er nemlig forfatteren bag Fifty Shades bøgerne, E.L. James!
Dakota Johnson og Jamie Dornan til optagelser af filmen: Fifty Shades Darker (Foto: All Over)
Karakteren Mr. Grey spilles af den søde skuespiller Jamie Dornan. (Foto: All Over)

De grå toner som soundtrack

Endnu engang er der et helt fantastisk soundtrack til Fifty Shades-filmen. I den første film fik vi hits som Crazy In Love, der blev sunget i en stille og dramatisk version af Beyoncé, og Love Me Like You Do med Ellie Goulding, der smukt blev afspillet i den ikoniske helikopter-scene, hvor Mr. Grey flyver Anastasia til Seattle.

I den nye film er der endnu en ny version af Crazy in Love sunget på en skrøbelig og smuk måde af Miguel. Det helt store hit bliver dog filmens temasang, I Don’t Wanna Live Forever sunget af Zayn og Taylor Swift, som er fremstillet eksklusivt til Fifty Shades Darker.

Læs også: Jamie Dornan – hele historien

Dakota Johnson og Jamie Dornan til optagelser af filmen: Fifty Shades Darker (Foto: All Over)
Dakota Johnson og Jamie Dornan til optagelser af filmen Fifty Shades Darker. Look at that arm! Pænt ja tak. (Foto: All Over)

Nye ansigter på settet

Som altid skal der nye ansigter til i en ny film. Mød blandt andet:

  • Anastasias chef, Jack Hyde, der bliver spillet af canadieren Eric Johnsson.
  • Den længeventede Mrs. Robinson, der var Christian Greys dominant i flere år skal spilles af Kim Basinger. Du kender hende måske fra den allerførste Batman-film, hvor hun spillede Vicki Vale.
  • Boyce Fox, som er en karakter, filmskaberne har opdigtet, og du derfor ikke har stiftet bekendskab med, hvis du har læst bøgerne. Han skal efter sigende være Anastasias kollega. Rollen bliver spillet af Tyler Hoechlin, som du kender fra Teen Wolf i rollen som Derek Hale.
  • Christian Greys eks-submissive, som bliver spillet af smukke Bella Heathcote. Og det er alt, vi kan sige uden at afsløre for meget …
Forfatteren, E. L. James, der har skrevet den fantastiske Fifty Shades-triologi. (Foto: All Over)
Forfatter E. L. James, der har skrevet Fifty Shades-triologien. (Foto: All Over)

Hvis I på forhånd vil putte det i kalenderen, så er den tredje Fifty Shades film planlagt til at komme i biograferne den 9. februar 2018!

 

Læs også:

Mine bøger er erotiske, fordi livet er erotisk
Klumme: Gider du blande dig uden om min livmoder?
Pakkeguide fra Joan B: “Must bring” til et potentielt one night stand

· Mere fra samme kategori ·