Læs også:

Close

Februarfund – her er månedens vigtigste skønhedsnyheder

Skønhed  | 

Februar er en dejlig måned, for nu kan vi snart glæde os til de første forårssolstråler. Så kom i tidligt forårshumør med lidt skønhedsnyheder, som jeg synes, du skal kende

Nyt danske makeup-brand

Det er bestemt ikke hver dag, at der dukker nye, danske brands op. Og slet ikke indenfor makeup. Så jeg var meget spændt og nysgerrig, da Sandstone kom frem for nylig, og jeg må sige, at jeg allerede er blevet ret begejstret for serien.

Produkterne er rene og fri for de 60 kendte allergifremkaldende stoffer. De fremstilles uden parfume, og firmaet er imod dyreforsøg. Så som de selv beskriver det; de laver makeup med omtanke.

Farverne passer perfekt til en skandinav – jeg har prøvet flere af dem, og jeg må sige, at de både er holdbare og gode at arbejde med. Priserne er også helt fine. For eksempel koster en øjenskygge 129 kroner.

SandstoneMakeup fra Sandstone, priser fra 79 kr., sandstonescandinavia.dk

Lakken, jeg bare MÅ eje

Jeg er allerede lidt i forårshumør, og denne nye lak fra Kure Bazaar gør det kun endnu mere klart, at foråret er nært. De har netop lanceret tre nye rosa lakker, som jeg er helt vild med.

Lakkerne er baseret på en formel, hvor 85 procent af ingredienserne er naturlige – det er blandt andet hvede, bomuld, træmasse, kartofler og majs. Men de har samme dækkeevne, holdbarhed og glans som konventionelle neglelakker. Det er jeg altså også ret vild med.

Det eneste “problem” er, at det er svært at vælge, hvilken farve jeg skal købe!

Kure lak

 

Kure pastel-lakker, 125 kr., greenskin.dk

Gode vitamintilskud

Jeg har testet et produkt fra Vitaviva, for nu havde jeg hørt så meget godt om dem. Og jeg kan lige så godt sige med det samme, at det ikke bliver det sidste produkt, jeg prøver. Jeg valgte Liver Cleanse, for når jeg får kropsmassage, er det altid der, hvor jeg siger “av”, at massøren forklarer, at det er min lever, hun trykker på. Så uden at vide mere end det, tænkte jeg, at jeg måtte gøre noget godt for den lever.

Og det har jeg så gjort. For jeg kan mærke forskel i og på min mave. Der er 60 piller i et glas, og jeg tog to om dagen. Det vil sige, at du renser leveren på en måned. Jeg stillede bøtten ved min computer, for jeg er ofte mega dårlig til at huske at tage sådan piller og tilskud, og det gjorde faktisk, at jeg huskede at tage dem hver dag.

Liver Cleanse er en kombination af naturlige ingredienser, som hjælper med at støtte en sund lever. Liver Cleanse indeholder Solarplast, et enzym med kraftig antioxidant virkning, der udrenser kroppen for giftstoffer. Produktet indeholder desuden ekstrakter af artiskok, mælkebøtte og marietidsel samt næringsstoffer, som alle bidrager til at fjerne overskydende vand og giftstoffer fra kroppen.

vitaviva liver

Vitaviva Liver Cleanse, 428,95 kr., vitaviva.dk

Rens dit ansigt

To gode produkter fra Beauté Pacifique. One Step-rensevandet med fugtpleje renser mildt, men effektivt huden uden brug af vand, og den passer til alle hudtyper. Produktet fjerner makeup og snavs og løsner det fra huden på ansigt og hals, mens det både fugter og plejer. Når jeg har brugt det, kan jeg så let som ingenting tørre makeup og snavs af med en vatrondel.

 

Beaute Pacific

Beauté Pacifique One step, 189 kr., beautepacifique.com

Ansigtsbørsten bruges i kombination med renseprodukter som renseskum eller rensemælk. Den bidrager til en mere effektiv afrensning og eksfoliering af huden, der samtidigt optimerer virkningen af de efterfølgende hudplejeprodukter.

Børstehårene består kun af lækre, bløde nylonfibre, og er derfor utrolig skånsom og blid mod huden. Min hud efterlades silkeblød og frisk.

Jeg gør ansigtsbørsten våd med lunkent vand og bruger den med cirkulære rotationer i ansigtet, efter jeg har puttet renseprodukt i ansigtet med hænderne.

Husk at gøre ansigtsbørsten grundigt ren efter brug med varmt vand og neutral sæbe, og hæng den efterfølgende til tørre.

Beaute Pacific

Beauté Pacifique børste, 149 kr., beautepacifique.com

Goodies til dig

Goodiebox er og bliver et genialt koncept, og der er altid nyheder i, som får mig til at tænke “det må jeg altså prøve”. Her er indholdet i januars Goodiebox, der udkom 17. januar – men du kan stadig nå at købe den. Du kan også tilmelde dig, så du fremover kan modtage en lækker boks hver måned.

Her er der alt fra håndcreme og øjencreme til ansigtsmaske og lipgloss. Nødvendigheder, som man bare ikke kan leve uden, så hvorfor ikke prøve nogle andre mærker, end dem du plejer? Jeg er ret vild med konceptet. Og ofte der er mærker med, som jeg aldrig har hørt om og dermed får muligheden for at prøve.

GoodieboxGoodiebox-æske, 159 kr., goodiebox.dk

Lækkert hår

De blå vingummivitaminer kan endelig fås i Danmark. Og de smager … ja, af vingummi! Og da man kun må tage to om dagen, skal man faktisk styre sig. Men efter et par uger kan man synligt mærke og se forskel på håret. Det er blødere og mere skinnende. Det styrker også hårets elasticitet og giver bedre hovedbund, som skulle få håret til at vokse hurtigere. Så gør som familien Kardashian, og hop med på vingummibølgen.

Læs mere om Sugar Bear

SugarBearHair

SugarBearHair vitaminer, glas med 60 styk, 279 kr., Lyko.se

Vitamin-indskud til din hud

Det er stadig vinter, og vi er snart mere grå i huden end bare blege. Sådan er det at være dansker. Men måske netop derfor bør man måske forkæle sig selv med en ansigtsbehandling. Og en god en af slagsen vel at mærke.

Hos pHformula Academy & Clinic på Østerbro (lige overfor den amerikanske ambassade) har de nogle ansigtsbehandlinger, der er lidt i særklasse. Prøv for eksempel den ultimative vitaminindsprøjtning: PHformulas Ultimate-behandling, der booster, genskaber og reparerer huden og gør den stærkere og mere modstandsdygtig.

Man arbejder med en højkoncentreret hyaluronsyre, der gennemfugter alle hudens øverste lag og genskaber hudens fugtniveau. Den pensles på huden sammen med A-vitamin og rene C-vitaminer, der booster hudens glød og giver et friskere og glattere udseende.

Til sidst påføres en kølende peel-off-maske, der indeholder et effektivt og kraftfuldt peptidekompleks med opstrammende anti-age egenskaber. Hver behandling tilpasses netop din hud. Behandlingen varer 60 minutter koster 750 kroner.

pHformula

Man kan også købe et serum fyldt med 30 ml. vintervitaminer, 689 kr., beautyakademiet.dk

Vågn op hud

Der er nogen ting og produkter, som det rent faktisk godt kan betale sig at spare op til eller investere i. Jeg eeeeelsker lækre cremer, og den nye Global Anti-Aging Wake Up Balm fra Estée Lauder er både fløjlsblød og som en let balm, der kombinerer lysreflekterende perler med effektiv anti-aging-teknologi og efterlader huden øjeblikkelig frisk og strålende PLUS synligt fastere og glattere over tid. Og hvem har ikke brug for det?

Der er et energigivende kompleks bestående af plantebaserede ekstrakter i, der genskaber hudens naturlige ungdommelige cellulære energi, som er nødvendig for at restituere ved stressende påvirkninger. Og dem oplever man jo ofte – også her om vinteren. Brug den morgen og aften alene eller over en anden creme. Bruges når som helst, huden har brug for et energiboost.

estee lauder

Eatée Lauder creme, 540 kr., esteelauder.dk

Den dejligste læbepomade

Burt’s Bees er et mærke, som jeg ofte har købt i New York, når jeg har været der. Men nu har man kunne købe det et stykke tid i Danmark. Og jeg er klar til en tinted udgave af min yndlingslæbepomade i en farve, der gør mig forårsglad, ikke mindst fordi den hedder Pink Blossom.

Deres læbepomader er 100 procent naturlige og tilfører både fugt og næring og her lidt fin, pink farve. Der er blandt andet Ylang-Ylang, Shea Butter og bivoks i. Og ingen silikone eller parabener i heller – dejligt.

Burts bies læbepomade

Burt’s Bies læbepomade, 79,95 kr., matas.dk

Gå glad i bad

Molton Brown er faktisk et af mine yndlingsmærker. Og nu er det også sådan rigtigt kommet til Danmark. Det er jeg og mange andre rigtig glade for. For eksempel er denne showergel fantastisk og føles ret luksuriøs at bruge. Den dufter af bergamot, mandarin og appelsiner fra Sevilla, neroli og musk. Nu går jeg glad i bad.

 

Molton Brown

 

Molton Brown Blossoming, 199 kr., magasin.dk

Hårmirakler

Shu Uemura wonder worker stylingspray er ikke bare pæn, den er også megagod. Brug den i vådt hår, da den både blødgører og udglatter håret og tæmmer det der lidt filtrede vinterhår – samtidig med at den giver silkeblødt hår. At den også dufter dejligt er kun et plus.

Murakami-serien er lavet i samarbejde med den japanske artist Takashi Murakami. Serien er en limited edition, så skynd dig ned at få dit eget eksemplar.

 

Shu Uemura

Shu Uemura wonder worker spray 194 kr., lookfantastic.dk

De flotteste bryn

Kelley Baker aka. the brow-queen’s produkter er kommet til Danmark. Og det er vi mange, der er glade for. For Kelleys produkter er nogle af de bedste brynprodukter, jeg nogensinde har prøvet. Et af mine favoritprodukter er tinted brow gel, der fås i tre farver. Den brune synes jeg passer til de fleste.

kelley Baker brow

Brow gelen er god til alle med sparsomme bryn, der skal have mere fylde samtidig, og den tæmmer også de eksisterende. Den er nem at påføre og giver så fine bryn.

Kelley Baker brow gel

Kelley Baker tinted brow gel i brun nuance, 239 kr., forhandlerinfo: 88 37 28 73

Arganolie til kroppen

Jeg er ret vild med arganolie. Og hvis du ikke allerede har prøvet de dejlige dråber, så kan du med XELLENCEs Try ’n Refill på en smart måde prøve det selv, inden du investerer i en full size. OG det smarte er også, at den er perfekt til håndtasken og nem at tage med på farten, hvad enten det er på ferien, weekendtur eller i fitnesscentret.

Olien er blevet brugt til pleje i århundreder og er suveræn til den daglige forkælelse af huden. Arganolien kan også bruges mod tørre eller slidte hårspidser, da olien trænger ind og genopbygger hårstråene og plejer indefra.

Den lille flakon er af glas, med pipette og kan genbruges ved at refill’e med Xellences olier fra full size-produktet.­­­­­

excellence olie

Xellence arganolie, 69 kr., forhandlerinfo 26 85 85 61

Musthave-børsterenser og -tørresæt

Det her er smart – megasmart. Den lille sag her fandt jeg ved et tilfælde på nettet. Og hvem har ikke masser af børster og pensler, som man bare ikke får renset sådan rigtig i bund? Og hvor dumt er det lige, når man nu har brugt formuer på gode børster og godt ved, at de hurtigt fyldes med bakterier?

Men her er løsningen fra StylPro, som først vasker – ja nærmest centrifugerer børsterne og derefter tørrer dem. Jeg har ikke prøvet sættet endnu, men har netop bestilt et. For børsterne ser så lækre ud efter en tur i “krukken”.

pensel renser

 

StylPro makeuppensel-renser og -tørresæt, ca. 450 kr., Stylfile.com

Læs også:

Derfor bliver din hjerne glad, når du shopper

Leighton Meester shopper med en masse tasker. Scene fra Gossip Girl (Foto: All Over)

Hvem betaler på første date

Hvem skal betale på første date? (foto: All Over)

 

· Mere fra samme kategori ·