Læs også:

Close
Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner

Mode  | 

Savner du lidt farve i den trivielle, sorte garderobe? Vi guider dig til, hvordan du kan få farverige items ind i hverdagsoutfittet – på budget!

Det er ingen nyhed, at vi skandinavere er glade for at gå i sort, og det kan være ekstra svært at få noget farve ind i vintergarderoben. Vi giver dig her en shoppeguide med farverige fund, der vil peppe din dystre garderobe op.

Vi ved, at december har været en dyr måned, derfor har vi holdt alt under 400 kroner. Så gør det heller ikke så meget, hvis du skulle blive træt af det efter et år.

Store ærmer

En af de helt store tendenser i 2016 har været ærmer med vidde, og vi spår dem også en fremtid i 2017.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Envii

Bluse med brede ærmer, 400 kroner, Envii

Varm og sporty

Januar og februar har tendens til at være de koldeste måneder, og derfor er det vigtigt med varme trøjer. Den her er tilmed virkelig cool.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Monki

Sweatshirt med print, 180 kroner, Monki

Vinterblomster

Denne lækre sag fra Topshop kan få dig til at ligne en smuk forårsdag i den triste og grå tid. Den går godt til sorte bukser og jeans og larmer ikke for meget, hvis du holder resten af outfittet enkelt og ensfarvet. Du kan selvfølgelig også gå all in med et par karryfarvede eller grønne bukser. Your choice!

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Topshop

Skjorte med blomster, cirka 345 kroner, Topshop

Blomsterblonder

Flotte blondetoppe er ikke kun noget, der hører byturen til. Med den rette styling kan den sagtens gå på job og i skole. Brug den for eksempel under en strik med v-udskæring eller en croppet sweatshirt.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Only

Blondebluse, 199,05 kroner, Only

Miss shiny pants

Undgå et for fint look og kombiner dem med en strik til hverdagsbrug. Dress up med for eksempel en slå om-skjorte, når du skal til fest. Husk sølvsmykkerne til!

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner H&M

Skinnende bukser, før 299 kroner nu 179 kroner, H&M

Prøv noget nyt

Går du kun i sort, kan disse måske virke som et stort spring, men sætter du dem sammen udelukkende sorte ting, har du lige pludselig et lækkert hverdags- eller festoutfit med et twist.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Asos

Blomstrede bukser, 399,99 kroner, Asos

Læder look-a-like

Med denne nederdel i imiteret læder, kan du skabe et råt kontorlook med en skjorte eller et skab et mere moderne udtryk med en sweatshirt eller strik. Den her har lige lidt mere længde, som gør den ekstra anvendelig.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Zara

Nederdel i imiteret læder, 249 kroner, Zara

50’er chik

Opnå et feminint og lidt 50’er-agtigt look med denne midinederdel, der er mere alsidig, end du tror. Style den med pastelfarver eller måske en hvid flæsebluse. Med en strik og et par sneakers til bliver den helt hverdagslækker.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Missguided

Midinederdel, cirka 312 kroner, Missguided

Spark up your life

Denne knælange kjole i strik kan redde dig fra selv den værste tøjkrise. Brug den med sneakers i dagligdagen og høje sko til byturen.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner H&M

Glitrende strikkjole, 249 kroner, H&M

Vedvarende velour

Hvem skulle have troet, at velour ville komme frem igen? Det ser ud til at trenden fortsætter, og vi er faldet lidt for denne blå kjole fra Monki. Lange støvler og en cardigan eller sneakers og læderjakke vil give to flotte looks til hverdag.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Monki

Velourkjole, 200 kroner, Monki

Små skridt

Hvis du ikke vil for meget uden for din comfort zone, er dette flotte og komfortable jumpsuit i farven “petroleum” et skridt i den rigtige retning. Selv om farven er afdæmpet, har det stadig masser af personlighed i stil og materiale.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Zara

Stribet jumpsuit, 249 kroner, Zara

Lodrette striber

Har du mod på lidt mere, kan du kaste dig ud i dette stribede jumpsuit, hvor der er lidt mere smæk på farverne. Style det sammen med sorte items og flade sko for et mere afdæmpet look.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner New Look jumpsuit

Stribet jumpsuit, cirka 297,5 kroner, New Look

Social media darling

Den lyserøde hue fra Soulland er sød som candyfloss og er allerede blevet set diverse steder på Instagram, men vigtigst af alt kan den holde dine ører varme.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Soulland hue

Lyserød hue, cirka 372 kroner, Soulland

Fine fødder

Loafers og vintervejr virker som en utrolig dårlig kombination, og måske får de også først lov til at komme rigtig frem til foråret, men det bliver de ikke mindre fede af.

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Topshop loafers

Blomstrede loafers, cirka 256 kroner, Topshop

Bright blue

Den nemmeste måde at få lidt farve ind i din garderobe er ved hjælp af accessories, som denne blå clutch, der kan give et helt sort look lidt kant. Hvis du er ekstra modig finder du et par støvler, der matcher i farven!

Shoppeguide: 15 farverige fund til under 400 kroner Selected Femme clutch

Ruskinds clutch, 399,99 kroner, Selected Femme

· Mere fra samme kategori ·