Læs også:

Close

EVENING NEWS: Ellie Jokar kritiserer DR for at droppe “Det Slører Stadig”

Real Housewives of ISIS får “Det Slører Stadig”-stjerne til at kritisere DR · Eksplosion i Tyrkiet · Mand anholdt i YouSee-sag · Charles Manson indlægges · Radiosignal sporet fra dværggalakse

Aftenens nyheder giver dig et bredt overblik over dagens interessante historier.

 

Efter engelsk satireshow: Ellie Jokar kritiserer DR for at droppe “Det Slører Stadig”

Sketchshowet “The Real Housewives of ISIS” har fået Ellie Jokar til tasterne. (Foto: Polfoto)

I går kom det frem, at den engelske kanal BBC Two vil vise satireshowet Revolting, der har en sketch, hvor der bliver gjort grin med IS og programmet Real Housewives.

Programmet har fået flere til at tænke på det danske og meget succesfulde satireshow “Det Slører Stadig”, der blev vist på DR i 2013. Nu fortæller en af showets bagkvinder, Ellie Jokar, hvorfor programmet aldrig fik mere end en sæson, selv om det var kvindernes ønske.

Hun fortæller, at de fire kvinder bag programmet har været til møde i DR 10 gange, og at DR har afvist ideen med begrundelser som få penge, ønsker om nyskabende og banebrydende programmer, og at “Det Slører Stadig” har været sendt før.

– Især den sidste udmelding har undret os meget, da vi i høj grad mener, at det er aktuelt at behandle kulturforskelle med humor, som verden ser ud i dag. Vi har pitchet alt fra en ny sæson af Det slører stadig, som I kender programmet, til en julekalender, til dækning af folketingsvalget – men af en eller anden grund bliver DR ved med at trække i land. Vi undrer os nu over, om DR er blevet bange for de reaktioner, der fulgte i kølvandet på programmet?, skriver Jokar.

Hun fortsætter:

– Så hvorfor skriver jeg dette ? Det gør jeg, fordi jeg synes, det er på tide, at folk ved, at det IKKE er os piger, der blev bange, men DR, der stak halen mellem benene, måske fordi der var nogle, der blev sure! Men DR: Fortsæt det gode arbejde med at splitte Danmark op. I gør det så godt.

Læs mere: Nyt satireshow tager pis på IS og realityshowet Real Housewifes

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154995082342147&set=a.10150133893517147.302671.758972146&type=3&theater

De fire kvinder bag satireprogrammet “Det slører stadig”: Ellie Jokar, Ajla Prohic, Naghme Ashabi og Sara Al Naser. (Foto: Polfoto)

 

Eksplosion i Tyrkiet

Biler står i brand efter en bilbombe er blevet sprængt foran en tyrkisk retssal. (Foto: Polfoto)

En ny eksplosion har ramt Tyrkiet – nærmere bestemt en bilbombe, der er gået af foran domstolen i havnebyen Izmir. Det skriver Reuters, der citerer flere lokale medier.

10 personer er kommet til skade, og tre mistænkte har været i kamp med politiet, hvoraf to af de mistænkte er blevet dræbt af betjentene. Den tredje er i skrivende stund ikke blevet fanget.

CNN turk skriver, at en politibetjent og en anden person er blevet dræbt i angrebet.

 

Mand anholdt i YouSee-sag

En mand er anholdt for at forstyrre fjernsynssignalet. (Foto: Polfoto)

Da tv-skærme gik i sort nytåraftensdag havde få måske regnet med, at det ville ende med en anholdelse. Ikke desto mindre er en 51-årig mand nu sigtet for at være skyld i angrebet på YouSee.

Der er ifølge eb.dk foretaget ransagninger, hvor teknisk udstyr er blevet beslaglagt for at blive undersøgt.

 

Radiosignal sporet tilbage til en galakse langt, langt borte

Dværggalaksen Auriga fotograferet med en eksponering på fem timer og 40 minutter. (Foto: All Over)

For 10 år siden opdagede man et radiosignal, der nu er blevet sporet til at komme fra dværggalaksen Auriga, der ligger tre milliarder lysår væk fra Jorden. Det skriver CNN.

Nu kan forskere så gå i gang med at finde ud af, hvad det præcis er, der udsender signalet. Det er dog næppe rumvæsener.

– Vi tror, det kan være en magnetar – det er en nyfødt neutronstjerne med et enormt magnetfelt, som er inde i en rest fra en supernova eller en stjernetåge – som på en eller anden måde laver de her vældige impulser, forklarer researcher Shami Chatterjee fra Cornell University i en pressemeddelelse.

 

Charles Manson indlagt

Charles Manson. (Foto: Polfoto)

Den fængslede massemorder Charles Manson, der blev berømt for sine voldsomme drab, er efter sigende blevet flyttet fra fængslet og til hospitalet. Det skriver Los Angeles Times.

Kilder fortæller mediet, at Charles Manson er alvorligt syg.

Manson blev dømt for sammen med sine “følgere” at dræbe den gravide skuespillerinde Sharon Tate og seks andre personer i 1969. De ville angiveligt igangsætte en racekrig inspireret af Beatles-sangen Helter Skelter. Læs hele historien hos Los Angeles Times.

 

· Mere fra samme kategori ·