Læs også:

Close
Par, der hører musik derhjemme, dyrker mere sex

EVENING NEWS: Er din mand ikke liderlig nok? Giv ham en sprøjte!

Nyheder  | 

Ny hormonsprøjte gør din mand mere liderlig · To danske film nominerede til en Oscar · Teenagere skal have 257 minutter bag skærmen hver dag · Børnelokker raserer Sjælland: Mand anholdt · IKEA tilbagekalder stole efter fingerskader

Vores journalist Stefanie har samlet aftenens vigtigste nyheder til dig.

Ny hormonsprøjte gør din mand mere liderlig

En forskergruppe fra London har fundet kuren, hvis din mand ikke længere virker så liderlig på lagnerne. Nemlig en hormonsprøjte. Det skriver newscientist.com, ifølge Videnskab.dk.

Hormonsprøjten hedder kisspeptin og blev i en undersøgelse afprøvet på ikke mindre end 29 heteroseksuelle unge mænd. Hver af de unge mænd blev præsenteret for en række billeder af par –nogen seksuelle, andre ikke. Imens fik de målt deres hjerneaktivitet ved hjælp af MRI-scanninger.

Efter kisspeptinindsprøjtningen var der markant øget aktivitet i de områder af hjernen, der stimuleres af seksuel opstemthed. Dette gjaldt dog kun ved billeder af seksuel karakter. Det skriver bt.dk.

Par, der hører musik derhjemme, dyrker mere sex
Hormonsprøjte skal hjælpe din mand til at komme i hopla. (Foto: Polfoto)

To danske film er nominerede til en Oscar

Den danske efterkrigsfilm ”Under sandet” og Aske Bangs kortfilm “Silent Nights” er begge nomineret til en Oscar. Det skriver Berlingske.dk.

Filmen “Under sandet” er et dansk-tysk krigsdrama skrevet og instrueret af Martin Zandvliet. Filmen er inspireret af autentiske hændelser og fortæller historien om unge, tyske krigsfanger, der blev beordret til at rydde to millioner miner på den jyske vestkyst med deres bare hænder. På rollelisten ses danske Roland Møller, Mikkel Boe Følsgaard og Laura Bro samt de tyske unge stjerner Louis Hofmann, tvillingerne Emil & Oscar Belton og Joel Basman.

“LAND OF MINE” hedder den danske film “Under Sandet” på engelsk. Filmen er nu nomineret til en Oscar. (Foto: All Over)

IKEA tilbagekalder stole efter fingerskader

Først var det en tiltende kommode, og nu er det en strandstol, som det svenske gigantfirma må trække tilbage. IKEA tilbagekalder strandstolen Mysingsö på grund af en gentagende sikkerhedsrisiko – nemlig flere rapporterede tilfælde af fingerskader ved brug af stolen. Der er ifølge IKEA solgt 6.000 stole i Danmark.

– Sikkerhed har altid førsteprioritet i IKEA. IKEA beder derfor kunder, der har købt en MYSINGSÖ-strandstol før februar 2017 om at aflevere den i det nærmeste IKEA-varehus og få pengene refunderet, skriver den svenske møbelgigant i en pressemeddelelse tirsdag morgen. Det skriver bt.dk.

IKEA må igen tilbagekalde et møbel. (Foto: All Over)

Børnelokker raserer Sjælland: En mand anholdt

En dreng blev i formiddags forsøgt lokket ind i en hvid varevogn af en mand med en ishockeymaske, og nu har politiet tirsdag middag anholdt en mand, som er mistænkt for at stå bag en lang række sager om børnelokkeri i Roskilde-området. Han skal nu i grundlovsforhør. Det skriver bt.dk.

Manden med ishosckeymasken skulle stå bag omkring ti sager om børnelokkeri, hvor han har tilbudt et lift eller noget slik. Det er sket i Hvalsø, Jyllinge, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland og Lille-Skensved.

Politiet tager fejl af væbnet røveri under film optagelse
En mand er anholdt i sagen om børnelokkeri på Sjælland. (Foto: All Over)

Teenagere skal have 257 minutter bag skærmen hver dag

Du er blevet proppet med information og ekspertholdninger om, at børn skal løsrive sig fra skærmene og hoppe ud i den danske natur. Men en ny undersøgelse vil fortælle dig det modsatte. Forskning fra Oxford University konkluderer, hvor længe en teenager skal sidde bag en skærm dagligt for at få det maksimale kognitive udbytte. Det skriver illustreretvidenskab.dk.

Ikke mindre end 257 minutter (fire timer og 17 minutter), ikke kun kan, men BØR en teenager bruge bag en computerskærm hver eneste dag. Den enorme mængde af tid skulle efter sigende give teenagerne de bedste læringsvilkår, samtidigt med at de ikke bliver skadet af skærmtiden.

Så kunne man tænke “jamen, der går hurtigt fire timer bag skærme med alle vores skærme”. Men det enorme tal er eksklusiv dagligt forbrug af smartphones og computerspil. Smartphones bør bruges cirka to timer dagligt, mens det er optimalt at ty til spil i en time og 40 minutter. Forskerne bag undersøgelsen mener, at skærmtiden styrker egenskaber som kreativitet, kommunikation og faglig udvikling.

Pige ligger med fødderne oppe i sengen og har sin computer på skødet (Foto: All Over)
Pyha, skærmtiden er reddet! (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·