Læs også:

Close
makeup, look, partylook, røde læber, mac, jul, hygge, fest

Sæsonens hotteste festmakeup

Skønhed  | 

Januar skal ikke have lov bare at være grå, lang og kedelig. Her får du inspiration til sæsonens hotteste festmakeup

Om du skal til fest, fødselsdag eller bare en tur ud med veninderne, så er her inspiration til sæsonens hotteste festmakeup. Det glitrer og glimter stadig. For sådan skal 2018 være.

Glimmer, glimmer og glimmer

Er der noget, der med 100 procents sikkerhed kan pifte dit makeup-look en million gange op, så er det din øjenskygge. Lidt festlige farver, cat-eyes, eller bare en mega sprød makeup med en masse glimmer kan fuldføre dit look.

Huda Beautys Desert Dusk palette har det hele: Her er få basisfarver, men når det kommer til det festlige touch, har den det hele. Så det er endda svært at vælge!

makeup, skønhed, look, partylook, festmakeup, skønhed

Desert Dusk palette, 540 kr., Sephora

 

mascara maybelline

Lash Sensational mascara fra Maybelline, 114,95 kroner, Magasin

 

De røde læber

Røde læber har altid været grundstenen til at pifte ethvert outfit op. Derfor er de røde læber helt sikkert også et hit til alle dine kommende julefrokoster.

Der er mange røde nuancer og mærker at vælge imellem, men alligevel er MACs Ruby Whoo en sikker vinder hver gang. Der er en grund til, at den er brandet absolutte mest solgte læbestift: Fordi den er FIERCE.

læbestift, makeup, outfit, look, jul

Mac læbestift, 165 kr., Matas

 

Glitter til det hele

Kan man få glitter nok? Nej, ikke hvis der skal være fest. Den lille fine pudderdåse fra The Body Shop er jeg ret vild med. Den kan bruges til alt – altså næsten. Men kom produktet i håret, efter du lige har for eksempel kommet et stylingprodukt i. Kom det på kroppen, som skuldre, hals, ved brystet og så selvfølgelig på øjnene eller over kindbenet for at fremhæve og skabe lidt ekstra opmærksomhed.

 

The Body Shop Body shimmer, 99 kr., The Body Shop

 

Flydende eyeliner

Denne tykke oversized eyeliner i knaldsort fra The Body Shop er så nem at lægge på, at du ikke engang behøver at øve dig. Start inde i øjenkrogen, og arbejd ud.

Skal du lægge den på til fest, så lad stregen fortsætte en anelse opad efter øjets slutning, så bliver det lidt mere katteøjne-stil. Denne er helt klart en absolut favorit.

body shop eyeliner

The Body Shop flyende eyeliner, 135 kroner, The Body Shop

 

Lak, lak, lak

Hvorfor ikke gå all in og købe et helt sæt med lakker, så du kan finde lige det negle-look, du har lyst til. Det kan lade sig gøre, når et sæt som dette fra Sephora koster så lidt. Og farverne er megapæne.

neglelakker Sephora_Sephora_Christmas 17_WONDERLAND PALETTE

Sephora lak-sæt, 140 kr., fås i alle Sephora-butikker

 

Guldlineren til den vovede type

Youngbloods nye Metal Liquid Liner i enten guld eller sølv passer perfekt til dig, der vil fyre ekstra op under party-looket. Tegn en helt tynd streg langs vipperne, eller lav en tykkere streg for mere intensitet.

Du kan også lave dit helt personlige look ved at lægge den oven på din normale flydende eyeliner. Den skal bare tørre først.

youngblood

Youngblood flydende eyeliner, 245 kroner, Magasin

· Mere fra samme kategori ·