Læs også:

Close
Hadegaver all over

Dildoer, luderjakker og næsevarmere: Læsernes værste hadegaver

Underholdning  | 

Hvordan ville du have det med at pakke en dildo op foran hele familien? Eller hvad med en hæklet næsevarmer med dit kælenavn på? Her afslører læserne deres værste hadegaver

Budget-helvedet
Min veninde og jeg havde aftalt et julegavebudget på 200 kroner. Jeg købte en lækker parfume til hende – hun købte 20 ting til 10 kroner! Worst christmas ever. Tak for lort, Sisse!
Ea, 22 år

 

 

I liiidt for god tid

Min mor og jeg sad og kiggede på reklamer. Så pegede jeg på et sengesæt, der var pænt. Mange måneder gik, og jeg flyttede ind hos en kæreste med dobbeltdyne. Til jul fik jeg så sengesættet til almindelig størrelse dyne og hovedpude. Min mor havde købt det i så god tid, at det ikke længere kunne byttes. Det er fem år siden. Sengesættet er stadig ikke blevet pakket ud.

– Luise, 30 år

Dildoen

Jeg havde egentlig fortrængt denne historie, men da jeg gik i 1.g, fik jeg en dildo af mine gymnasieveninder! Det var simpelthen den værste gave at pakke ud, især fordi jeg var lidt sent ude på den front. Meganederen faktisk.

– Anonym, 25 år

"Kaninen": Lige det, du forventer under træet. (Foto: All Over)
“Kaninen”: Lige det, du forventer under træet. (Foto: All Over)

Men din søster ønsker sig den jo?

Jeg fik i en del år præcis samme gaver, som min tre år yngre stedsøster havde ønsket sig – blot i andre farver. Det er måske ikke deciderede hadegaver, men det er bare ikke fedt at pakke en andens ønskeliste ud år efter år. Specielt når man sleeeet ikke har samme smag. Det kom især til udtryk et år, hvor hovedattraktionen var en voldsomt svulstig slangeskindstaske med nok guldhardware til at gøre selv den mest velhavende russer jaloux. Hun jublede af lykke, mens jeg var ved at få en hjerneblødning af rædsel. Tragikomikken blev kun understreget af, at jeg fik en verbal røffel for ikke at udvise nok taknemmelighed for “mine” gaver.

– Josephine, 27 år

 

Luderjakken
Min gudfar var så betænksom at tage en jakke med hjem fra Polen til mig. Og jeg havde så svært ved at finde en grimasse, der passede, da jeg pakkede den op. Det var en kort, lys jakke i skind, med plys i kanterne. Som for mig ligner en luder jakke, og meget langt fra min trenchcoat-stil …
Camilla, 28 år

Overpriced trælegetøj

Jeg fik en grim Kay Bøjesen-fugl af mine søstre engang. I kortet stod, at jeg ikke måtte bytte den, fordi jeg selv er fri som fuglen, og det skal jeg tænke, hver gang jeg kigger på den. Så var jeg nødt til at beholde den. Da jeg fandt ud af, hvad den kostede, var jeg ved at falde bagover. Jeg synes, det ligner legetøj. Og den koster fucking 500 kroner!

– Louise, 29 år

 

Næsevarmeren

Da jeg boede hjemme, var der et år, hvor jeg frøs hele tiden, og i en slags protest (eller et opmærksomhedsflip) gjorde jeg mit værelse rent iført store, fede strikvanter. Det inspirerede min søster til at hækle mig min julegave: En rød næsevarmer med mit kælenavn, “Trisse”, på. Jeg var alt for teenager og selvhøjtidelig til at synes, det var sjovt. I dag ser jeg det morsomme i gaven!

– Patricia, 38 år

 

De aflagte bøger

Jeg fik en pakkekalender fra mine svigerforældre, hvilket jeg blev vildt glad for. Tænk, at de ville give mig 24 gaver! En pose kaffe, lidt slik … masser af hyggelige ting fra svigermekanikken. Det var i hvert fald, hvad jeg troede, den ville indeholde. Det viste sig nemlig, at de havde set deres snit til at komme af med alle deres gamle bøger. Godt nok er jeg en læsehest, men 24 aflagte bøger med alt fra krimier til biografier er måske lige i overkanten i min lille bogreol.

– Cathrine, 29 år

 

En perfekt T-shirt til juledagene! (Foto: All Over)
Sex-statement
Min eks gav mig engang en bluse med ordet “sex”. Han ville så gerne have, at jeg gik med den. Det var så pinligt.
Lise, 30 år

Impulskøbt bademåtte

Jeg modtog engang en halvforsinket julegave fra min svigermor. Hun havde “glemt” at give min kæreste den med hjem efter juleaften, men i virkeligheden havde hun bare glemt den all together. Og det resulterede i et panikkøb foretaget mellem jul og nytår: En aflang, grå bademåtte. Jeg ønskede mig ikke en bademåtte. Bademåtten matchede ikke på nogen måder vores håndklæder eller badeværelset helt generelt. Bademåtten var cirka 20 centimeter for lang til vores minimale københavnertoilet. Selv min kæreste var forundret over sin mors noget underlige indkøb. Af mangel på bedre har vi stadig måtten, og der går ikke en uge, hvor vi ikke griner af sivgermors “flotte” gave.

– Mille, 30 år.

· Mere fra samme kategori ·