Læs også:

Close
1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame

Underholdning  | 

Vi sparer dig for at bruge din dyrebare energi og guider dig til det, som du skal streame, imens du slapper af og har det, så rart som muligt den 1. januar

Du har festet natten lang, og overskuddet er nærmest ikke tilstedeværende – og vi ved alle, at det nærmest ikke er til at overskue at scrolle igennem streamingtjenesterne på en normal dag. Derfor har vi gjort det nemt for dig at vælge film og indsnævret det til et lille udvalg film og serier fra Netflix.

Tømmermændsfilm

Det er primært klassikere, som man kender, da de ikke kræver så meget af en i forhold til at følge med, og så gør det ikke så meget, hvis du falder i søvn undervejs.

De sjove

Superbad

Alkohol er nok det sidste, som du har lyst til at tænke på, men derfor kan de tre unge fyres jagt på et Falsk ID, så de kan få købt alkohol, stadig være ret underholdende.

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag superbad
“It doesn’t even have a first name. It only says McLovin”. (Foto: All Over)

The Man from U.N.C.L.E

En filmatisering baseret på serien af samme navn fra 60’erne. Hvis spionkomedie skulle vise sig ikke at være noget for dig, er der lidt godt til øjet i form af Henry Cavill, Armie Hammer og Alicia Vikanders misundelsesværdige garderobe.

Napoleon Dynamite

Denne kultkomedie kan redde selv den værste situation, og hvis du ikke har set den endnu, er det bestemt ikke for tidligt at få det gjort.

Napoleon Dynamite bor sammen med sin ældre bror og bedstemor og kæmper sig gennem livet i high school, men dette skoleår får han to nye venner, og den store skolegalla venter forude.

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag Napoleon Dynamite
Start det nye år ud med verdensklasse underholdning. (Foto: All Over)

Klassikerne

Coyote Ugly

Har du tømmermænd sammen med tøserne, er en god, gammel tøsefilm som Coyote Ugly et godt valg. Du har garanteret set den tusind gange, og 1.001 bliver bestemt heller ikke én gang for mange.

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag Coyote ugly
Romantiske komedier kommer mest til sin ret, når man selv er lidt ynkelig. (Foto: All Over)

Stand by Me

Jeg er selv glad for 80’er-film, og Stand by Me er bestemt en af de bedre. En skøn coming of age-film med nogle af datidens mest lovende skuespillere som Corey Feldman, River Phoenix og Wil Wheaton, der er på jagt efter et lig.

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag stand by me
Filmen er baseret på Steven King-bogen The Body. (Foto: All Over)

Pulp Fiction

Quentin Tarantinos mesterværk er en af mine all time-favoritter, som kan ses igen og igen.

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag Pulp Fiction
Hans måde at lave film på er både underholdende og med en helt personlig stil. (Foto: All Over)

De mere alvorlige

The Butler

Er du en af de heldige, der har lidt mere overskud end gennemsnittet, bør du se eller gense storfilmen The Butler med Forrest Whittaker i hovedrollen som Cecil Gaines, der arbejder som butler i Det Hvide Hus for hele otte præsidenter i en tid med raceadskillelse.

 The Hurt Locker

Er du vild med krigsfilm, eller skal du finde tømmermændsfilm sammen med kæresten, vil jeg anbefale The Hurt Locker. Den fik fem Oscars blandt andet for bedste film tilbage i 2010.

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag The Hurt Locker
Selv om billedet kan virke afskrækkende, er det en virkelig god og seværdig film, der byder på mere end eksplosioner. (Foto: All Over)

En kongelig affære

Det skal heller ikke være ren Hollywood, og derfor har den Oscar-nominerede danske film, og et lille stykke danmarkshistorie, med Mads Mikkelsen og Alicia Vikander også fået en plads på listen.

Tømmermændsserier

Kan du ikke overkomme at skulle tage en beslutningen om ny film flere gange, så sæt en serie på. Her er fire serier, som ikke kræver så forfærdeligt meget fra din side og samtidig er super underholdende.

Dirk Gentlys holistiske detektivbureau

Jeg har endnu ikke set serien, men jeg synes, at den ser yderst lovende ud og bliver højst sandsynligt den, jeg kommer til at pleje tømmermænd med 1. januar.

New Girl

Når jeg ikke ved, hvad jeg skal se, er New Girl en af mine go to-serier. Serien om den akavede Jess, der bor i kollektiv kun med fyre, er både sød, sjov og lige til.

1. januar med tømmermænd: Disse film skal du streame i dag NeW Girl
Jess med sin smukke modelveninde, Cece. (Foto: All Over)

Freaks and geeks

Ligesom New Girl er Freaks and geeks en af de serier, som du altid kan sætte på. Det er en stor stjernekavalkade, bortset fra at de ikke var stjerner endnu. Serien kørte kun i en sæson, men har næsten fået kultstatus med årene.

· Mere fra samme kategori ·