Læs også:

Close
Magasin ved juletid med julelys (Foto: Polfoto)

Så er det udsalg – her er gode ting, du skal kigge efter

Annonce  | 

Julen er nærmest ikke overstået endnu, før udsalget starter med 180 kilometer i timen. Men hvis du nu har været smart, og ønsket dig penge i julegave, så kan du godt stå klar med dankortet, når butikkerne åbner den 27.

Det bugner med udsalg alle steder. Jeg har valgt at fokusere på gode tilbud fra Magasin, som du også kan bestille online.

Det smarte er, at du slipper for en tur i Magasin på nok den værste dag på året. For her er proppet med folk, der skal bytte og udsalgsshoppe. Så læn dig bare tilbage, lav en kop kaffe eller the og find computeren frem.

Det lyder da ikke så svært vel? For at gøre det endnu nemmere for dig, har jeg udvalgt nogle lækre tilbud i Magasins udsalg til dig.

 

Øjenpalette

Palette med ti smukke øjenskygger i brune nuancer. Paletten indeholder derudover spejl og pensel. Den er uden parfume, og nuancerne er rigtig fine og kan bruges til både hverdag og de store fester – også til nytår.

Gosh øjenpalette

Gosh øjenpalette, 139,90 kr. (normalpris 199 kr.), www.magasin.dk

Ankel bootie

Denne er jeg helt pjattet med. Både facon, højden på hælen og farven. Wauw den er fed. Den spidse Stylesnob ankelbootie i ruskind og pewter-lynlås. Den har sål i gummi og er i en fin, dybblå farve.

stylesnob bootie

Stylesnob, 720 kr., (normalpris 1.200 kr.), magasin.dk

Den fineste bonbonnierere

Bonbonniere er en del af Lyngby Porcelæn. Den charmerende, fine skål med matchende låg blev oprindeligt designet i 1944. Bonbonniere fås i forskellige størrelser, hvilket gør den velegnet til både opbevaring og servering.

Den oprindelige store størrelse (Ø14cm) er perfekt til lækre chokolader, farverige bolsjer eller til yoghurt på brunchbordet. Den lille størrelse (Ø10,cm) er oplagt til smykker, make-up, nøgler eller andre småting, der fortjener lidt ekstra dekorativ opbevaring.

Lyngby bonbonniere

Lyngby Porcelæn bonboniere, 269,95 kr. (normalpris 399,95 kr.), www.magasin.dk

Jeans

Jeans har man altid brug for. Og det er svært og også sjældent at finde de rigtige på udsalg. Men denne model, Scarlett Blue Lustre fra Lee, er ret perfekt. Så det er lidt et hit, at de kan fås til næsten halv pris nu.

Farven er for fed, og det er sådan et par, man aldrig helt vil slippe igen.

lee jeans

Lee jeans, 480 kr., (normalpris 800 kr.), magasin.dk

Taske

Super cool taske, som er den type, du  ikke slipper igen, når du først har taget den i brug.

Den ender garanteret med at blive din yndlingstaske.

armani taske

Armaniaske, 750kr., (normalpris 1.250 kr.), magasin.dk

Kjole

Jeg elsker Malene Birger, men synes ofte, at jeg lige skal tænke mig om en ekstra gang, før jeg svinger kortet, da det jo ikke er billige ting, mærket producerer. Omvendt bliver jeg rigtig glad for dem, når jeg så køber dem.

Men at købe på udsalg er smart. Og denne draperede kjole i strækcrepe kantet med silke er bare smuk og klassisk med med den fine, foldede detalje fortil, der diskret understreger min halsudskæring og talje.

Den er et udsalgs-kup.

marlene birger kjole

Malene Birger kjole, 1.020 kr., (normalpris 1.700 kr.), magasin.dk

Træningsbh

Kan man nogensinde få for meget træningstøj? Nej. Denne træningsbh fra Magasin i fine pastelfarver vil helt sikker være et flot, diskret indslag i din træningsgarderobe.

Den er i bomuld og har fine stropper, så den er egnet til roligere sportsgrene.

træningsbh

Trænningsbh, 99,50 kr. (normalpris 199 kr.), magasin.dk

Nytårslooket

Måske mangler du liiiige den ting, der gør nytårsaften perfekt. Så er denne farve i Urban Decay Eyeshadows perfekt. Den har en let og fløjlsblød konsistens med intens farve, med et glitrende og glamourøs finish, der holder i timevis uden at lægge sig i de fine linjer på globelinjen.

urban decay

Urban Decay øjenskygge 98 kr, (normalpris 145 kr.), magasin.dk

Vinterjakke

Bedre sent end aldrig. Men denne jakke kan også bruges i foråret og til næste efterår- og vintersæson igen. Jeg er vild med faconen, og håber der er flere tilbage. Den er i polyester og har en super pasform.

2nd Day jakke

2nd Day frakke, 600 kr., (normalpris 1.000 kr.), magasin.dk

Mit krus

Jeg trænger til et nyt “mit-krus” – det, man bruger hver gang, man lige skal have en kop kaffe eller te. Dette fra Marimekko er fint og har en god størrelse.

marimekko krus

Marimekko krus, 101,50 kr., (normalpris 145 kr.), magasin.dk

Skjorte

Polkaprikket skjorte fra Custommade i viskose. Materialet er florlet. Og du kan bruge den til hverdag med en fed sweater til eller pyntet op til fest.

custommade skjorte

Custommade skjorte, 629,30 kr., (normalpris 899 kr.), magasin.dk

Trusse

Sporty g-streng med et sort waistband fra Calvin Klein. Dem gad jeg godt at have fået i julegave. Men det fik jeg ikke, så nu køber jeg dem til mig selv.

calvin klein

Calvin Klein trusse, 154 kr., (normalpris 220 kr.), magasin.dk

Læs også:

Indret lejligheden med feriefotos

houzz fotovæg

Sådan skal du reagere, når du ikke får drømmegaven

Guide: Sådan skal du reagere, når du ikke får drømmegaven

· Mere fra samme kategori ·