Læs også:

Close
Rocky Road

Opskrift: Rocky Road – en himmelsk snack

Rødhåret fynbo som elsker søde sager, smuk natur og boligindretning! Følg med i mit lille Insta-univers på @mettenorrild.

Rocky Road er en nem og lækker lille snack til alle med en sød tand – og så er den perfekt til julen. Både at spise, men også give som en lille gave

Rocky Road er en lille, himmelsk snack – totalt vanedannende. Det bedste ved det hele er, at den er superlet at lave.

Det er ingen hemmelighed: Jeg er ikke den store kok i et køkken. Normalt skriver jeg om boligindretning og -inspiration her på MY DAILY SPACE. Men jeg elsker retter, som er lige til, nemme og kun tager en halv time at lave – og så elsker jeg virkelig søde sager.

Derfor er Rocky Road lige en snack for mig.

Rocky Road
Peanuts, Mars-barer, mørk chokolade og skumfiduser. (Foto: Privat)

Det gode ved Rocky Road er også, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad du putter i din Rocky Road. Herhjemme er vi fan af peanuts, Mars-barer og skumfiduser.

Det skal du bruge:
200 g mørk chokolade
3 Mars/Snickers
En stor håndfuld skumfiduser (gerne de små – men de store kan også bruges)
150 g peanuts

Sådan gør du

Start med at smelte den mørke chokolade over et vandbad. Skær Mars (og hvis du har store skumfiduser) ud i mindre stykker, imens du venter på, at chokoladen smelter. Hæld derefter peanuts, Mars-barer og skumfiduser i en skål. Hæld den smeltede chokolade over, og rør det sammen.

Kom derefter blandingen i et fad med bagepapir, og stil den på køl. Efter et par timer kan du skære den i lækre, mundrette stykker.

Velbekomme. Mon ikke du også bliver fan?

Rocky Road
Efter et par timer i køleskabet skæres Rocky Road ud i mindre stykker. (Foto: Privat)

Sådan sætter du dit eget præg på Rocky Road

Drys tørrede hindbær på toppen, eller skær skumjulemænd ud og bland i chokoladen. Variationerne er uendelige – det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Servér de himmelske snacks for gæster, pak dem ind til en værtindegave, eller forkæl bare dig selv og nyd dem til en lækker kop kaffe.

Rocky Road
Lækre og nemme chokoladesnacks. (Foto: Privat)

 

Læs også:

 Varm kakao på seks forskellige måde til de kolde efterårsdage

Varm kakao med to ingrdienser-nutella

 

· Mere fra samme kategori ·