Læs også:

Close
Slik (Foto: All Over)

Redaktionens bekendelser: My Secret Craving

Mad  | 

Der er noget mad, som bare altid er en sikker vinder, selv om det måske ikke har den bedste placering i madpyramiden. Vi er gået til bekendelse …

 

Mayonnaise på alt, tak! 

– Ja, nu vil jeg jo ikke sige, at min craving er mærkelig. Det er alle jer andre, der er mærkelige! Mayo er herregodt, og det er mig en gåde, at der ikke er flere, der har indset det.
– Her er nogle eksempler på retter, der bliver markant bedre, hvis du tilfører lidt mayo:
1. Burger (smør den bolle! Gør det!). Især med hvidløg! Yum!
2. Fritter (den der salatmayo fra McD er simpelthen lavet på en opskrift fra himlen)
3. Al slags smørrebrød. Men du må godt putte remo på fiskefileten.
mayonnaise (Foto: All Over)
Social Media-redaktør Benedikte er vild med den fedtede mayonnaise, der simpelthen kommer i alle varianter. Trøffel-mayo, chili-mayo, estragon-mayo, basilikum-mayo, hvidløgs-mayo. Alt er muligt, hvis bare man tror på det! (Foto: All Over)

Spareribs op, spareribs ned, spareribs i min mave!

– Spareribs er nok noget af det tarveligste kød, der findes, men når det bliver sjasket ind i en god barbecuesauce, er det himmelsk. Det er ikke noget, jeg får særlig tit, men det er super på grillen om sommeren, eller når jeg skal være lidt ekstra weekendklam.

– Jeg fortryder dog i mange tilfælde bagefter, fordi jeg spiser alt for meget af det og tænker på, hvor længe der går, før jeg indser, at det egentlig er barbecuesaucen, jeg er vild med?

– Jeg har også en anden lille guilty pleasure, når jeg vågner dagen derpå med tømmermænd. Hvis jeg virkelig er hårdt ramt, har jeg ikke den store appetit, og der kan jeg ikke engang klemme spareribs ned. Det eneste, der dur på det tidspunkt, er chips – helst Doritos.

Læs også: Citronmuffins med marcipan og hindbær

27-4-1006710888_8617562
Vores praktikant Line elsker at smovse spareribs i sig med grisede fingre og et stort smil på læben. (Foto: All Over)

Risalamande morgen, middag, aften – og nat

– Jeg elsker, jeg mener eeeeeeeeeeeeeeeelsker risalamande. Men jeg elsker det allermest, det splitsekund hvor jeg vågner 25. december og ved, at jeg har det i mit køleskab, og jeg kan stå op og spise det til morgenmad.

– Det er jo mælk, en anelse (right) fløde, mandler og gryn. Det er da næsten det samme som en grød, jeg alligevel laver om morgenen. Er det ikke?

– Men sådan en iskold portion, gerne af den store skål, hvor man reelt ikke kan se, hvor meget man spiser, taget med i sengen, hvor jeg så bare kan guffe risalamanden i mig. I love it. Det er faktisk det bedste tidspunkt for mig i julen.

risalamande
Vores chefredaktør, Tina, elsker bare risalamande. Endnu en grund til, at hun elsker jul. (Foto: All Over)

Kartofler i alle variationer og former

– Min craving er kartofler, og det er lidt skørt, for kartofler smager egentlig ikke af noget. Jeg har dog lige læst, at stivelse er en smag, vi burde anerkende, så det kan være, at det er det 🙂 Jeg elsker flødekartofler, dem kan jeg spise på alle tidspunkter af døgnet, kolde eller varme.

– Jeg elsker kartoffelmos, bagte kartofler, stegte kartofler, you name it. Og chips. Åh chips med havsalt og lidt holiday-dip er en af mine største syndere.

Læs også: 10 madvarer, du HELT sikkert udtaler forkert

Chips (Foto: All Over)
Nyhedsredaktør Camilla er en vaskeægte kartoffeldansker og elsker kartoflen i alle aspekter. (Foto: All Over)

One hot chocolate, please

– Lige for tiden har jeg en konstant craving for varm chokolade. En hjemmelavet én. Den skal være lavet på mørk chokolade med en kraftig smag. Det kommer sig nok af, at vi forleden på MY DAILY SPACE-kontoret kom til at snakke om chokolade på pind, som man så laver i varm mælk.

Jeg har en evig kærlighed for chokolade! Vi taler hvid, lys og mørk, ja alting kan fremkalde min craving. Noget siger mig, at i dag er dagen, hvor den varme chokolade skal på bordet?

Læs også: Varm kakao på seks forskellige måder til de kolde efterårsdage

Varm kakao med to ingrdienser-nutella
Vores assisterende moderedaktør, Elisabeth, elsker varmen og hyggen ved en god kop kakao. (Foto: All Over)

Giv mig guf alle dage, der slutter på dag

– Det er vist en underdrivelse at sige, at jeg er rimelig glad for slik og andre søde sager. Hvis der bliver sat en slikskål frem hjemme ved min familie, har min far, bror og jeg tømt den inden for kort tid. Det er ikke ligefrem det mest charmerende, men det er simpelthen umuligt at lade være.

– Hvis vi vender tilbage til vores danske ord “hygge“, hører der ofte noget spiseligt med, og hvis jeg skal holde filmaften med veninderne, står menuen på BLAND SELV-SLIK. Jeg ved lige præcis, hvad der skal i min pose, og det er blandt andet røde hunde, djungelvrål, laserstråler, center-chokolade, hallon-skaller lakrids og opera-mint …

– Når jeg lider af den såkaldte “mandeforkølelse“, varmer det i den grad om hjertet, hvis nogen kommer med bland selv-slik til mig..

Slik (Foto: All Over)
Vores praktikant Nanna er en rigtig sukkergris, når det kommer til bland selv-slik. (Foto: All Over)

Læs også:

– Helseguru: Sådan drikker du tømmermændene væk
Sådan bliver du vinekspert på 5 minutter

· Mere fra samme kategori ·