Læs også:

Close
Donald Trump er årets person

MORNING NEWS: USA udviser 35 russiske diplomater | Nyt i Emilie Meng-sag?

Nyheder  | 

USA udviser 35 russiske diplomater · Emilie Meng-sag: Mand vidner om hvid varevogn · Danmark videre i VM i ishockey · Tjek dit fradrag nu · Fakkeloptog for Emilie Meng · Indsamler vil holde Betty White i live

Vi har samlet morgenens vigtigste nyheder, så du bliver hurtigt opdateret på dagens historier.

USA udviser russiske diplomater for forsøg på at påvirke præsidentvalget

Trump til vælgerarrangement i 2016. (Foto: Polfoto)

72 timer. Så lang tid har 35 russiske diplomater til at forlade USA. Efter en sag om hacking af Demokraternes mails, er diplomaterne nemlig blevet udvist. Det skriver tv2.dk.

USA beskylder Rusland for at forsøge at påvirke præsidentvalget, og det er efterveerne af den sag, der har resulteret i udvisningen. Rusland nægter sig skyldige.

 

Emilie Meng-sag: Mand så hvid varevogn i høj fart

Ejer af ransaget hus i Emilie Meng-sagen søger erstatning
Emilie Meng blev fundet 24. december i en sø ved Borup. (Foto: Privat)

Den nat, Emilie Meng forsvandt, så Erling Jensen en hvid varevogn, der kørte som død og helvede gennem Korsør. Det fortæller han til bt.dk.

– Han kørte som en sindssyg for at sige det mildt. Det var lige ved, at han mistede herredømmet over bilen, da han drejede til venstre ad Skovbrynet. Jeg tænkte: Hold da kæft en idiot, siger Erling Jensen.

Han siger også, at politiet har afvist at høre hans forklaring. Dog fortæller politiet nu, at de snarest vil kigge på tidligere henvendelser om kassevognen.

 

Danmarks U20-hold videre til VM-kvartfinale i ishockey

Sådan så det ud, da Danmark i den sidste kamp spillede mod Tjekkiet, hvor de vandt 3-2. (Foto: Polfoto)

Danmark er stadig med i VM og skal møde Schweiz i kvartfinalen i VM i ishockey.

Det sker, efter at Sverige har slået Finland 3-1, skriver eb.dk.

Det er tredje år i træk, at Danmark er i kvartfinalen.

 

Indsamling i gang: Hold Betty White i live resten af året

Vi har mistet mange ikoner i 2016, og nu frygter man, at skuespillerinden Betty White vil være endnu et offer. Derfor er en bizar indsamling sat i gang for at redde Betty White.

Indsamleren Demetrios Hrysikos har allerede nået sit mål på 14.145 kroner, som han vil bruge til at rejse hen til Betty White for at beskytte hende. Hvis hun altså er okay med det.

Du kan se mere i Mics video herover.

 

Sidste chance for at optimere dit skattefradrag

Singlekvinder Danmarks dårligste til at spare penge op
Måske er der flere penge til dig! (Foto: Polfoto)

Det lyder måske kedeligt, men det kan være en rigtig god ide lige at kigge på skatten, inden 2016 er helt ovre. Hvis der er sket noget i løbet af året, eller du måske har brug for lige at kigge på, om du skal sætte din pensionsindbetaling op, så er det nu, du skal gøre det. Men husk, fredag er sidste dag for ekstra indbetaling på for eksempel ratepension.

– Det er altid en god ide at bruge årsskiftet som anledning til at gennemgå sin økonomi. Dels kan der være sket mange ændringer i løbet af året, som har konsekvenser for ens husholdning, dels har man jo ligesom alle andre danskere mulighed for at udnytte forskellige fradrag, siger Deloittes skatteekspert Doris Erlandsen i en pressemeddelelse.

 

2.500 personer deltog i fakkeloptog for Emilie Meng

Der var stor tilslutning til mindeoptoget for Emilie Meng. Mere end 2.500 personer deltog i den fine ceremoni. Se videoen fra TV 2 herunder.

· Mere fra samme kategori ·