Læs også:

Close
find den perfekte julegave til teenagepigen. (Foto: All Over)

Julegaveideer til teenagepigen

Mode  | 

Det er ikke altid nemt at finde julegaver til en kræsen teenager, der kun vil gå i bestemte mærker og følge bestemte trends. Vi har fået en af dem til at hjælpe

Nu er julesæsonen startet, og når jeg tænker på jul, tænker jeg på tre ting: Småkager, sne og julegaver … Til gengæld får jeg sved på panden bare ved tanken om at finde den perfekte julegave. For der findes intet bedre end at give en gave, modtageren bliver ellevild med. Måske andet end selv at modtage den perfekte gave 😉

Derfor kan jeg sagtens sætte mig ind i, hvor svært det kan være at finde en gave til en teenager, da vi er en kræsen art. Forhåbentlig kan du finde noget hjælp eller inspiration i denne liste over ting, jeg som teenager selv ønsker mig.

T-shirt med print

Jeg elsker T-shirts med print! Printet kan bringe lidt fest og farver til et ellers helt sort og kedeligt outfit. Og så findes der bare en uendelig mængde af forskellige slags, så der er rigeligt at vælge i mellem.

Rød tee med print, 399 kr,. Gestuz.

Rød tee med print, 399 kr., Gestuz

Hvis du bor i Københavnsområdet, vil jeg anbefale at tage et smut forbi butikken Gossip, der ligger på Ny Østergade 10, 1101 København. Deres T-shirts med print koster fra 495 kroner og op.

 

Glimmersokker

Det lyder måske lidt for bedstemoragtigt at give sokker i julegave, men tro mig, hvis de er rigtig flotte og med masser af glimmer, så vil enhver elske dem! Og hvis du har et lille budget, er det i hvert fald en billig, men god gave at give. Sokker er altså ikke bare noget, man bruger for at varme fødderne. Det er også en accessorie og kan virkelig spice et outfit op!

Stribet glimmersok i fire farver, 79 kr., Ganni.

Stribet glimmersok i fire farver, 79 kr., Ganni

Der er så mange mærker, der laver flotte glimmersokker. Ganni har også nogle i kashmir. Pico er også et godt bud på et mærke, der har rigtig fine glimmersokker.

Makeup

De fleste piger i teenalderen elsker makeup, og hvis din modtager gør det, er det en perfekt ide til en julegave. Det behøver ikke være noget fancy fra et dyrt high end-mærke. En flot og god øjenskygge er en god øjenskygge ligegyldigt mærket, og det ved enhver, der går op i den slags!

Lad være med at købe en foundation eller concealer, da alle har forskellige hudtyper og -farver. Hvis pigen, du skal give en gave til, ikke er til makeup, kan du eventuelt finde en lækker parfume eller noget i den stil.

Eksfolierende bodyscrub med grapefrugt, 175 kr., The Body Shop.
Eksfolierende bodyscrub med grapefrugt, 175 kr., The Body Shop

Smykker

Hvem elsker ikke smykker?! Et fint lille armbånd eller en halskæde kan ændre så meget på et outfit. Et smykke kan være signaturgenstanden på en person og være med til at beskrive dem. Og så behøver det ikke at være dyrt for at have en betydning.

Kædearmbånd med plade, fås i både søkv og guld, 375 kr., Pico.

Kædearmbånd med plade, fås i både sølv og guld, 375 kr., Pico

Guldhalskæde med leddelt diamantformet vedhæng, 440 kr., Hvisk.

Guldhalskæde med leddelt diamantformet vedhæng, 440 kr., Hvisk

Undertøj

Hvis du ikke synes, det er for mærkeligt, og personen, du giver gaven til, er en, du er tæt med, er undertøj også en god gave. At blive forkælet med et nyt sæt undertøj er en dejlig overraskelse. Undertøj er normalt ikke det første, man har lyst til at gå ud og bruge mange på til sig selv. Derfor kan det være virkelig fedt at få i julegave.

Rød softbra med stjerner, 449 kr., Love Stories.

Rød softbra med stjerner, 449 kr., Love Stories

Bordeaux trusse, 249 kr., Love Stories.

Bordeaux trusse, 249 kr., Love Stories

Flotte vanter

Du tænker måske igen: Det er bare lidt for mormor-agtigt! Men der er så mange unge, der ikke bruger vanter eller handsker, fordi det ser dumt ud. Så måske vil et par med glimmer hjælpe? Jeg er i hvert fald selv helt vild med de her fra Becksöndergaard, og det gør dem bare endnu bedre, at de er virkelig lune og kan fås i flere farver.

Lune, flerfarvede vanter, fås også i mørkere farve, 199 kr., Becksöndergaard.

Lune, flerfarvede luffer, 199 kr., Becksöndergaard

Nattøj

Et godt natsæt ligger højt på min ønskeliste i år. I weekenderne og på fridage findes der intet bedre end at rende rundt i hyggetøj, og når man så kan gøre det i et smart sæt, bliver det bare ikke bedre! Så har man nemlig en undskyldning for at gå rundt i nattøj, fordi det ser godt ud samtidig.

Det her sæt fra Cos er superfint, men hvis silkepyjamasser ikke er noget for dig, vil jeg råde dig til at tjekke deres andre natsæt ud, da de har en masse fine muligheder.

Fin silke pyjamasskjorte, 790 kr., Cos.

Silke pyjamasskjorte med hvid kant, 790 kr., Cos

Silke pyjamasbukser med hvid kant, 750 kr., Cos.

Sorte pyjamasbukser med hvid kant, 750 kr., Cos

“Fornemme” sko

Ikke mange unge har et par ordentlige “festsko”, de fleste går jo bare i sneakers. Derfor ville et par flotte ballerinaer eller noget i den stil være en rigtig god gave. Det behøver nødvendigvis ikke være et par stilletter bare noget finere end et par gummisko.

Flade ballerinaer med laser-cut huller i mørkeblå, 199 kr., Zara.

Flade, blå ballerinaer med hulmønster, 199 kr., Zara

Håndtaske

I teenagealderen begynder mange piger at gå med håndtasker ud over deres skoletasker, og hvis du ikke har budgettet eller gider bruge alt for mange penge på en taske, kan det nemt være ret svært at finde en, der er helt perfekt. Men hvis du er på udkig efter en lidt billigere taske, der stadig er smart, skal du helt klart tjekke Zaras hjemmeside ud.

Sort cross-body taske med tyk kæde, 899 kr., Zara.

Sort cross-body taske med tyk kæde, 899 kr., Zara

Tjek også deres kollektion med stjernetegnstasker ud!

Gavekort

Hvis du er hel tom for ideer til julegaver, kommer gavekortet til din redning. Man kan bare ikke få for mange gavekort, hvem elsker ikke at shoppe helt gratis?

Men hvis du synes, det er for materielt og upersonligt, kan det jo også være til en oplevelse. Lav eventuelt et fint kort, hvor der står for eksempel søster-tur i biffen eller på shopping. Hvis personen, du giver gaven til, har en hobby, så lav et gavekort, hvor I laver hobbyen sammen. På den måde bliver det en rigtig personlig gave, som de fleste bare vil elske!

· Mere fra samme kategori ·