Læs også:

Close

Julefrokostlook #3: Til fest med familien

Mode  | 

Hvad skal du have på til familiejulefrokosten? Vi har nogle ret gode bud, hvis vi selv skal sige det

Allerede nu begynder arbejdspladser så småt at holde årets traditionelle julefrokoster. Når vi nærmer os weekenderne op til jul, begynder familier så småt også at byde på en god frokost og en omgang pakkeleg. Men hvad skal du have på ?

Vi hjælper dig godt på vej til, hvordan du kan klæde dig festligt og anstændigt på, til når du skal julehygge med familien.

Sorte klassikere

De er nævnt før, men jeg nævner dem igen. De sorte klassikere, som bare holder i garderoben. Hvis du ikke har lyst til kjole, så er jumpsuit et cool alternativ – eller omvendt.

0451333001_1_100011

A-snit kjole i velour, 680 kr., & Other Stories.

hmprod

Jumpsuit, 399 kr., H&M.

Fine nederdele

Når vi tænker julefrokost med familien, så skal det helst ikke være for sexet, men det må godt være fint alligevel. Nederdele med et ekstra touch er derfor et godt alternativ til de korte kjoler, som du måske ville smide på, hvis turen gik i byen med veninderne.

mf921b03a-t1110

Plisseret nederdel, 649 kr., Miss Selfridge hos Zalando.dk.

76052900002

Nederdel med mønster, 299 kr., Gina Tricot.

Gulddetaljer

Ligesom vi i vores artikel med guld og glitter understregede, er det netop nu højsæson for det. Så derfor tilføjer vi lige et par ekstra items i form at et par simple øreringe og et cool bælte i guld. Brug bæltet til at fremhæve din talje eller til at give dine jeans et cool touch.

 

hmprod

Lange øreringe, 40 kr., H&M

10699-1346-3035

Guldbælte, 299 kr., Baum und Pferdgarten

Kjolen, som hitter til hverdag og fest

Denne kjole en en sikker vinder på sigt. Du kan nemlig bruge den både til fest og hverdag. Afhængig af lejligheden kan du dresse den op med et par høje sko og makeup i varme toner. Til hverdag vil den fungere fint med en langærmet og et par flade sneakers.

8399786401_6_1_1

 

Kjole i glat satin, 449 kr., Zara

Eye candy-sko

Sko, der larmer, det kan vi lide. Sko er en måde at personliggøre dine looks, og du kan dermed sætte præg på et helt almindeligt outfit ved at vælge sko, som skiller sig lidt ud fra mængden.

Støvletter med pailletmønster, 790 kr., Topshop

 

sko

Velour sandaler med glitter hæl, 680 kr., & Other Stories

It-blusen denne sæson

Denne sæson er det ikke til at komme udenom flæser og højhalsede bluser. Især flæserne har domineret modebilledet dette efterår. Denne bluse fra Topshop har alt det, du behøver. Flæser, høj hals, vidde på ærmerne og ikke mindst den flotte røde (jule)farve.

ts13n43kred_zoom_f_1

Bluse med flæser og høj hals, 300 kr., Topshop

Se flere julefrokost-modeguides her:

julefrokost_familien-2

· Mere fra samme kategori ·