Læs også:

Close
houzz fotovæg

DIY: Indret lejligheden med dine bedste feriebilleder

Bolig  | 

De fleste af os tager et hav af feriefotos på årets sommerferie, men for mange bliver minderne blot gemt i favoritfolderen på telefonen eller smidt på de sociale medier. Sådan her undgår du, at de gode minder kun ligger gemt – og ofte glemt – på smartphonen eller kameraet

Sandra Samuelsen, Houzz.dk

 

Du kan med en ganske lille indsats indrette hjemmet med de flotte minder på en stilfuld måde. På den måde lever minderne længere, og du bliver mindet om dem, når hverdagen igen presser sig på. Vi giver her otte råd til, hvordan du indretter med feriebillederne.

 

Gammeldags print

Det er ærgerligt, når feriebillederne kun ender på Instagram og Facebook. Du kan få glæde af dem hver dag ved at printe dem ud og sætte dem op på iøjnefaldende steder i hjemmet – ganske enkelt med et stykke tape. Giv det et ekstra skud af sommer ved at bruge tape i pangfarver!

 

 

Channer Residence

Superstjernen i stuen

Kunst i stuen behøver ikke kun være lavet af professionelle. Snup det bedste foto fra ferien, få det printet i stor størrelse og god kvalitet, og smæk det op på væggen i en flot ramme. Så kan du få glæde af det æstetiske ferieminde hver eneste dag.

 

Wild Nature

LÆS OGSÅ: SKAB NORDISK STEMNING MED NATUR OG DYRELIV

 

Utraditionelle rum

Vi har tendens til at indrette hjemmet rimelig traditionelt. Det betyder, at badeværelset kan fremstå lidt kedeligt, klinisk og knapt så kreativt, selvom vi bruger mange timer netop her. Nyd dine bedste ferieminder ved at sætte dem på badeværelsets væg, og du kan tænke tilbage på de sjove øjeblikke, når du tager bad og gør dig klar til arbejde og fest. Samtidig kan børnene tænke tilbage på stunderne i pool og hav, mens de pjasker rundt i badekarret.

 

Town house bathroom

Fotovæggen

Det giver lynhurtigt personlighed og stil til hjemmet med en flot fotovæg. Og den bliver kun bedre med et tema, hvilket oplagt kan bestå af samlingen af de allerbedste minder fra årets sommerferie.

 

Yaletown Loft
Curtis Park Bungalow

Printet på kanvas

En lidt utraditionel, men overraskende stilfuld måde at dekorere hjemmet med ferieminder på, er ved at få dem printet på kanvas. Print på det grove hør- eller bomuldsstof kan købes i alverdens størrelser og kvaliteter til rimelige penge og kan nemt bestilles online. Den største udfordring bliver at udvælge det bedste billede!

 

Brad Ford ID

Kreativ kollage

Det lyder måske omfattende, men faktisk er det både sjovt og lynhurtigt at skabe en flot kollage med de bedste feriebilleder. En kollage gør sig godt i entreen og vil uden tvivl blive det første samtaleemne blandt gæster.

 

Kellet Residence

Baggrundstæppe

Men lidt snilde kan du nemt banke dit yndlingsbillede op i så stort format, at det dækker en halv eller måske endda en hel væg. Det ser stilfuldt ud at lave det til baggrund i en reol som på dette billede – ikke mindst hvis du får det printet og tapetseret i sort-hvid. Et relativt enkelt fotografi, for eksempel af smuk natur, virker umiddelbart bedst til denne løsning.

 

Kim

LÆS OGSÅ: GØR PLADS TIL FERIESOUVENIRS MED STIL

 

I flotte gamle rammer

Du kan nemt købe flotte retro-plakater for eksempel som denne fra Hawaii. Men hvad med at skabe din egen plakat af feriemindet og sætte den i en flot ramme? Inden du printer billedet, kan du lege med lys og tekst og selv skabe et retro-look, hvis det er den stil, du ønsker. Mulighederne er mange!

 

Nantucket in So Cal
Paris 19 rénovation complète
Læs også:
glad pige

kanelpandekager

houzz

· Mere fra samme kategori ·