Læs også:

Close

Guld og glitter – så er der party

Mode  | 

Guld og glitter i lange baner. Vi kan faktisk ikke få nok af det! Heldigvis er det højsæson for gyldent glimmer, så vi har fundet vores favoritter til både hverdag og fest

Guldstøvsolie fra SARD

SARDs arganolie med guldstøv er 100 procent ren, økologisk og fairtrade. Den har en sart duft og giver en flot glød på bar hud og i håret. Olien kan bruges på hele kroppen og har samme fantastiske helende, fugtgivende og opstrammende egenskaber som ren arganolie.
Bland den eventuelt med din foundation og brug den i ansigtet for at give glød.

sard guldolie

SARD No.1 Argan Skønhedsolie med Guldstøv, 279 kr., magasin.dk

Party-clutchen

Her er tasken, der nok skal sætte prikken over I’et på outfittet. Den er fyldt med masser af guldfarvede pailletter og har små, sølvfarvede metaldetaljer. Den smalle skulderrem i imiteret skind er helt aftagelig, så du kan bruge tasken som clutch. Tasken lukkes med lynlås og har en ekstra lille lynlåslomme indeni.

paillet taske

Paillettaske fra Ellos, 179 kr., ellos.dk

Øjenskygge til en gylden personlighed

En sofistikeret guldøjenskygge med et fløjsblødt touch. Urban Decays øjenskygger er gode køb, da de holder utrolig længe og er pigmenterede nok til, at farven sætter sig, som du lægger den. Øjenskyggen er let at lægge, og der skal ikke mange lag til, før du får et smukt resultat!

604214399808

Øjenskygge i farven Stargazer, 150 kr., Urban Decay hos Magasin.dk.

Frynseøreringe

Øreringe i metal med små, facetslebne sten og kvaster beklædt med glasperler. Fungerer fint med alt fra en hvid skjorte eller en festkjole til rullekraver og strik.

hmprod

Lange frynseøreringe, 70 kr., H&M

Ananasfad

Bloomingvilles ananasfad er festligt og perfekt til disse måneders fester, selv om det vil fungere lige så godt til sommer. Vi bliver i hvert fald i godt humør af at se på det – også selv om det her er afbilledet uden mad på.

ananasfad

 

Ananasfad, 75 kr., Magasin.dk

Jumpsuit med metallisk touch

Tør du gå all in på en guldtendens? Så synes vi, du skal kaste dig ud i et jumpsuit som dette fra Topshop. Hvis du vil dresse den ned, kan du tage en sort, langærmet rullekrave indenunder og tilsætte et par herresko og en hestehale. På den måde nedtoner du det vilde look et par toner.

ts30o15kgld_zoom_f_1

Jumpsuit, 345 kr., Topshop.

Mine gyldne sko

Glitrende pumps i imiteret læder. De har dekorativ sløjfe foran og spids tå. Hælrem med elastik på indersiden og beklædt hæl. For og indersål i imiteret læder. Ydersål er i gummi (ingen klik-klak!).

guld pumps

Pump fra H&M til 249 kr., h&m.dk

Magiske guldkugler

Brush on Radiance er en serie af glitrende, farvede pudder-perler med lysreflekterende pigment til at lysne huden eller tilføre farve til ansigt, kinder eller kavalergang. Dermatologisk testet. Jeg lover, du bliver vild med dem.

body shop kugler

The Body Shop glitterkugler, 15 kr., thebodyshop.dk

Ekstravagant plisseret nederdel

Højtaljet midinederdel i gyldne nuancer med satineret finish. Perfekt til hverdag, hvor der skal være lidt ekstra glamour, men også perfekt til festligt brug.

3872152303_1_1_1

Plisseret nederdel, 299 kr., Zara.

Guldstrømper

Sneaky Fox Lulu-ankelstrømper i guld. Så er der dømt fest både til hverdag og fest. Slip din indre dansemus løs med disse strømper på.

strømper

Guldsokker, 75 kr., magasin.dk 

Den ultimative hårbøjle

Hvorfor ikke gå all in og gøre looket så festligt som overhovedet muligt med den glitterbesatte hårbøjle med en pakkeformet dekoration? Jeg er tosset med den! Er sikker på, at Bridget Jones ville være det samme.

hårbøjle

Glitterhårbøjle fra H&M, 59,95 kr., h&m.dk

Knit med guldtråde

Denne strik ville se cool ud med en hvid skjorte under. Derudover er den perfekt til sorte bukser eller jeans. Desuden kan den bruges til festlige begivenheder, hvis du ikke vil helt ud af hverdagsstrikken.

ts26h09kgld_zoom_f_1

Strik, 370 kr., Topshop.

Læs også:

· Mere fra samme kategori ·