Læs også:

Close
Gris hjælper folk med flyskræk

EVENING NEWS: Gris hjælper folk med flyskræk

Nyheder  | 

Gris hjælper folk med flyskræk · ZARA afsløres i skattespekulationer · Hash giver søvnproblemer · Løkke vil takke ja til Europolaftale · 1 minuts stilhed over hele landet

 

Gris hjælper folk med flyskræk

Rejsende med flyskræk, der skal rejse fra San Francisco International Airport, får hjælp af nuttede dyr til at dulme nerverne. Det skriver MetroXpress.

Konceptet startede i 2013, og i dag har de over 300 kæledyr til at strejfe rundt ved terminalerne. Du kan blandt andet møde deres nyeste firbenede medarbejder, kælegrisen LiLou.

– Formålet med den kælne gris er at overraske og glæde lufthavnens mange rejsende med sin vindende personlighed, charmerende kostumer og ikke mindst farvede negle, siger Anders Bjerre Jakobsen, der er Account Manager i San Francisco Travel and SFO.

Gris hjælper folk med flyskræk
300 dyr hjælper folk i San Francisco International Airport. (Foto: All Over)

 

ZARA afsløres i skattespekulationer for over 4 milliarder

Den spanske virksomhed Inditex, der står bag mærket ZARA, har undgået at betale skat af deres overskud – og faktisk på helt lovlig vis. Det skriver DR.

Ved at flytte sit overskud mellem europæiske lande, har kæden undgået at betale 4,3 milliarder kroner i skat.

– Det, der i virkeligheden er den store skandale er, at det ikke er ulovligt. På trods af al den retorik, der har været om at slå ned på skattely og aggressiv skatteplanlægning, er det stadig muligt at gøre for de store selskaber, siger international chef i Oxfam Ibis Lars Koch.

Zara afsløres i skattespekulationer for over 4 milliarder
Firmaet bag butikskæden Zara betaler ikke skat af deres overskud. (Foto: All Over)

 

Hash giver søvnproblemer

Selv om hash ofte bruges som afslapningsmiddel, viser en ny undersøgelse, at det faktisk kan spolere din nattesøvn. Det skriver Huffington Post.

Omkring 40 procent af alle de forsøgspersoner, som ryger hash dagligt, siger, at de har svært ved at få sovet ordentligt om natten.

Tidligere studier har også vist, at enhver form for misbrug giver øget risiko for blandt andet problemer med at sove igennem om natten og med daglig træthed.

Hash giver søvnproblemer
Hash har ikke den afslappende effekt, du måske troede. (Foto: All Over)

 

Løkke vil takke ja til Europol-tilbud og tage folkeafstemning senere

EU har tilbudt Danmark en særaftale om Europol, og den mener statsminister Lars Løkke Rasmussen, vi skal tage imod, selv om han ville have foretrukket at blive i Europol. Det skriver TV 2.

– Det kan fungere og betyder, at dansk politi kan forblive en samarbejdspartner i Europol. Der skal en mellemmand på, når vi skal søge i registrene, men i praksis kan det være en velfungerende aftale, siger Løkke.

EU-Kommissionen har også den betingelse, at Danmark er medlem af EU og af Schengen, hvilket kan gøre det mere besværligt at få permanent grænsekontrol.

Løkke vil takke ja til Europol-tilbud og tage folkeafstemning senere
Løkke mener, det er bedst at takke ja til EU’s tilbud. Så kan vi altid tage en folkeafstemning senere. (Foto: Polfoto)

 

Et minuts stilhed for afdød betjent

I dag klokken 12 blev der afholdt et minuts stilhed for den 43-årige betjent, der i går afgik ved døden efter et skud i hovedet. Det skriver TV 2.

Politifolk landet over flagede i dag på halvt og holdt et minuts stilhed for betjenten, der blev skudt tirsdag på klos hold uden for Albertslund Politistation.

Den 26-årige formodede gerningsmand er blevet varetægtsfængslet i fire uger og skal mentalundersøges.

Et minuts stilhed for afdød betjent
Hele landet politifolk mindedes i dag den afdøde betjent. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·