Læs også:

Close

Få julestilen: 3 røde looks

Mode  | 

Om få dage kan vi skrive december i kalenderen. Hvis du endnu ikke er kommet i julestemning, så kan vi hjælpe dig på vej med tre røde looks lige her

I anledning af at julen er rundt om hjørnet, vil vi gerne guide dig til julestilen: Røde looks. Rød er en farve, som vi ofte forbinder med jul, og en farve, som kommer endnu mere ind i manges hverdag i juletiden. Det kan den også i dit outfit.

Vi har tre røde looks, som kan bruges til henholdsvis arbejdet, adventshyggen og juleaften.

(Foto: Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM - på Mariajernov.com)
(Foto: Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM – på Mariajernov.com)

Cool blogger Maria Jernov styler den røde pyjamas til perfektion under modeugen i Stockholm. Du kan eventuelt bruge en rød skjorte til jeans og røde løse bukser til en grå strik, hvis det bliver for meget tone i tone.

#1: Rødt outfit til arbejdet

Sløjfeskjorten

Den klassiske hvide skjorte er der mange, som har i garderoben. Men har du et bånd liggende, eller en skjorte med sløjfe i, så er det nu, du skal hive den frem eller lave den selv. Et fint sort bånd kan på få sekunder få din bluse til at gå fra simpel til stilet. Perfekt i december, hvor sløjferne kommer ekstra meget på banen.

bluse med sløjfe

Skjorte med sløjfe, 269 kr., Mango

Pencil skirt med et twist

Pencil skirtet er en klassiker på arbejdspladsen, så hvorfor ikke give det et twist med et læderlignende look og cool detaljer som rå lynlåse? We like.

Rød nederdel, Zara

Knælang nederdel i imiteret skind, 249 kr.,  Zara

Stilrene støvler

70’erne viser sig stadig i modebilledet, og disse støvler har en snert af denne trend. De har referencer til glamrockstilen, som viser sig med de spidse snuder og det bløde skind. Støvlerne kan både bruges til hverdag og på jobbet, da de er meget stilrene, men også til en bytur med veninderne.

støvler magasin

Støvler, 699 kr., Aldo hos Magasin.dk

#2: Adventshygge

Det har allerede været 1. søndag i advent. Der er dog stadig tre igen, hvis du vil nå at fyre op for et rødt outfit på en hellig søndag. Om du befinder dig hjemme eller i kirken er ikke det væsentlige, når du skal iføre dig et rødt look, som giver en fin julestil. Her har vi fundet et casual, men chikt look med røde items.

Rød strik

Den røde strik er en klassiker i juleperioden. Du kan bruge den over din pyjamas, i sofaen til hverdag og til middage. Hvis du kun skulle købe en rød ting, så er denne være anbefalelsesværdig.

rød strik fra hm

Strikket trøje, 179 kr., H&M

Dejlig denim

Røde looks kan godt blive lidt for røde, så denim er god, især om søndagen. Det går til alt samtidig med, at det oftest er behageligt at have på. Et par mellem-blå denim jeans anbefaler vi som en del af din julestil, da de kan bryde looket og give kontrast til den røde farve.

jeans magasin

Jeans, 350 kr., RJR.John Rocha hos Magasin.dk

Comfy casual

Sneakers på en søndag er lækkert. Sneakers i velour, det er endnu mere lækkert. Jeg er faldet pladask for disse cool af slagsen. Det giver et feminint twist til den klassiske sko med den dybrøde velourfarve. På ønskelisten, tak!

roed-velvet-sneaker

Sneakers i rød velour, 230 kr., Topshop

#3: Juleaften

Der er mange, som tæller ned til juleaften. Jeg er selv én af dem. Men på den anden side elsker jeg også at nyde december, selv om tiden altid flyver af sted – der er der ikke noget nyt i heller.

Denne jul er ingen undtagelse, når det gælder det store spørgsmål: Hvad skal vi have på juleaften? Her er et bud på et rødt julelook.

Se min kjole …

… den er rød som hjerter. En fin, rød julekjole skal der til. Eller den er i hvert fald altid en god backup i juletiden. Du kan let have den på med sorte strømper under.

Det gode ved en kjole i et løst A-snit er blandt andet, at den ikke sidder stramt omkring maven. Læs: du kan altså spise så meget julemad, du vil uden at bekymre dig om at knappe bukserne op.

rød julekjole

Kjole i velour med print, 699 kr., Mango

Op på tå at stå

Orker du ikke de høje stiletter juleaften? Så er en pump med en chubby hæl et pænt alternativ, hvis du stadig vil have holdningen og effekten af et par sko med højde. Disse i lak giver en fin kontrast til det bløde velour og vil gå godt til mange røde looks.

sort patent pum -2

Pump i lak og læder, 750 kr., & Other Stories

Fugt og farve

En cremet og fyldig læbestift, som giver glans som en lipgloss, men dækker som en læbestift. Samtidig fugter den dine læber, hvilket altid er en vinder i vinterkulden, hvor vi ofte har en tendens til tørre læber.

Rød læbestift

Læbestift i farven Red Romance, 129 kr., IsaDora hos Magasin.dk

 

· Mere fra samme kategori ·