Læs også:

Close
Pige har tømmermænd d. 1. januar og ligger i sengen med en alkohol flaske (Foto: All Over)

Den 1. januar må du gerne …

Underholdning  | 

Den 1. januar 2017 begynder for de flestes vedkommende med et tungt hoved og en sjov nytårsaften at se tilbage på, og derfor er det dagen, hvor du gerne må …

 

1. … Ligge i sengen hele dagen

Dagen må gerne involvere en vandret tilgang, enten liggende i sengen eller med fødderne oppe i sofaen og dynen under næsen. Det handler om at slappe af og bare dovne den – ligesom alle andre højst sandsynligt også gør på verdens fælles tømmermandsdag.

2. … Have moralske tømmermænd

Eftersom alle var ude i går, er der så meget gossip i din omgangskreds, at du med sikkerhed ikke har været den dummeste i lokalet, efter alkoholen ramte. Hvis du alligevel har formået at dumme dig gevaldigt og være en pinlig drukkenbolt, må du blame det på alkoholen. Det er jo kun nytår en gang om året.

Derfor får du værre tømmermænd med alderen
Det er fæl virkelighed at stå op og se sig selv i spejlet dagen derpå. (Foto: All Over)

3. … Spise en masse junk

Denne er rimelig oplagt. Her kan du bruge ordsproget “det feder først i morgen“, og da den kollektive slankekur først går i gang om mandagen, har du alverdens undskyldninger for at proppe dig med chips, is, cola, burgere, og hvad hjertet ellers begærer på sådan en dag.

4. … Lytte mere, end du taler

Hvis hovedpinen har ramt dig, er det bare det værste at skulle have en længere samtale. Enten fordi du ikke orker det, eller fordi det konstant hamrer indefra. “Vi har to ører og en mund“ kan argumentet være, hvis du får at vide, at du ikke er snaksalig i dag.

Pige keder sig mens kæresten snakker alt for meget (Foto: All Over)
Det er naturligvis også okay bare at bede kæresten om at holde mund, hvis det bliver for meget. (Foto: All Over)

Læs også: Streetstyle: Drittkul i kulden

5. … Droppe madlavningen og spise takeaway

Det er sjældent, at man gider at stå i køkkenet dagen efter nytår – og det ved takeaway-stederne godt. Det er en af årets travleste dage på pizzerierne og de andre fastfoodsteder. Brug just eat, hungry eller lignende og få leveret maden til døren, for det er den 1. januar, og hvis ikke i dag, hvornår så?

6. … Se en serie fra start til ende

Selvfølgelig står dagen på skærmkiggeri. Se nogle gode film, begynd på en ny serie, eller se en af de gamle favoritter. Hvis du er helt fortabt i, hvad du skal se, kan du eventuelt tjekke vores guide ud her på sitet.

Netflix på en tv-skærm (Foto: All Over)
De fleste skærmer viser højst sandsynligt Netflix den 1. januar. (Foto: All Over)

7. … Droppe forpligtelser og forkæle dig selv

Hvis der er lidt halvklamt i hjemmet, eller hvis opvasken står og ser letter ucharmerende ud, er det helt okay at udskyde det til i morgen eller sen aften. Der er mange, der lever klamt til hverdag. Hvis du kun gør det i dag, er det vel ikke så slemt. Brug i stedet din energi på noget selvforkælelse, hvad end det er et langt bad, ansigtsmaske, hårkur eller bare en ekstra liter is.

8. … Slukke telefonen

Det er ofte svært at slappe helt af på grund af vores evige trang til at tjekke sociale medier. Hvis du har svært ved at komme helt ned i gear og nyde din slacker-dag, kan du slukke telefonen – bare en times tid. Det er utrolig befriende ikke at skulle holde øje med, om telefonen lyser op, og så kan du for alvor koncentrere dig om den utroligt intelligente komedie, du ser.

Læs også:

Marie vil krydse Polarcirklen på hundeslæde
– Sådan ville lejlighederne fra Friends se ud i dag
Virgin Bloody Mary – mod tømmermænd

· Mere fra samme kategori ·