Læs også:

Close

5 tips: Sådan undgår du ømme fødder i stiletterne

Mode  | 

Det er højsæson for høje sko og stiletter, men hvordan undgår du lige smerter, når du skal danse hele natten? Her er fem brugbare tips

Vi kender det efterhånden alle sammen: Vablerne, smerterne og den evige vrælten.

Selvfølgelig er en lavere hæl, bedre plateau og en god kvalitet med til at gøre hele oplevelsen bedre. Men du skal selvfølgelig ikke have stiletter på, bare for at have dem på. Det skal være for en bedre holdning, måske et endnu bedre selvværd – og så fordi det bare ser godt ud!

(Foto: All Over Press)
Stiletter og støvler med hæle ER flotte – men ofte også smertefulde. Det er der heldigvis råd for. (Foto: All Over Press)

Tip #1: Indlæg

Vi har en tendens til at få varme fødder, når vi fester eller er i rum med mange mennesker. Det kan gøre, at skoen udvider sig, og du begynder at svuppe i den. Her er indlæg gode, da de sørger for, at din fod sidder fast i skoen. Silikoneindlæg er også gode til at tage imod de værste stød og giver en blødere bund at træde på.

Tip #2: Skiftesko

En ting, som er essentiel, når du skal på farten, er skiftesko. Det gør det hele lettere, især når du skal hjem. Desuden skåner det dine stiletter fra de grove gader, så de kan leve længere end en enkelt bytur. Zara har lige lanceret en sammenfoldelig ballerina – perfekt timing.

(Foto: Produktbillede, Zara).

Sammenfoldelig ballerina, 279 kr., Zara.

Tip #3: Den hemmelige pause

Inkluderer din fest en siddende middag? Så kan du snedigt liste skoene af under bordet og give dine fødder en pause. Det vil du takke dig selv for senere på aftenen.

Tip #4: Sådan skal du gå

Tænk over, hvordan du går i skoen. Ret dig op, og sørg for at træde hælen og derefter forfoden i gulvet. Dermed overbelaster du ikke din trædepude og dine tæer.

Tip #5: Pas på dine sko

Generelt er det vigtigt bare at passe på dine sko, men det er endnu vigtigere, når det gælder stiletter, at få forsålet dem. Det gør både, at de er skridsikre, og at du står ordentlig fast, men også at de holder i længere tid.

 

Læs også:

Modenyhed: Tasker til dit stjernetegn

Sådan styler du en klassiker: Den sorte rullekrave

Styleguide: Et smykke skal understrege din stil og personlighed

 

· Mere fra samme kategori ·