Læs også:

Close

Palmer, 90’er-stemning og sommervibes: Opskrift på perfekte bountykugler

Emilia's Kitchen fokuserer på glutenfri mad, som hverken er kedeligt eller svært at lave.

Læs mere på bloggen Emilias glutenfri køkken

Opskrift på verdens nemmeste og lækreste bountykugler. Perfekte til at få lidt palmer, 90’er-stemning og sommervibes ind i denne mørke tid

For nogle uger siden havde vi en lektion i håndbold på mit studie – det var vildt sjovt og hårdt. 🙂 Det var min første gang med harpiks på fingrene, og de, der har prøvet det, ved også, at huden falder af fingrene. I kampens hede opdager man det måske først, når det er andet hudlag, der falder af, og blodet begynder at pible frem.

Jeg blev grebet af stemningen og fik derfor flere vabler på fingrene. Fordi jeg var den første på holdet med vabler på fingrene, skulle jeg have kage med, så i dag blev hele holdet forkælet med lækre bountykugler!

Som en bonus har jeg leget med et GoPro kamera, og det er der kommet en lille video ud af. Jeg synes faktisk, det er vildt sjovt at klippe video, så dem skal der nok komme flere af!
Emiliaskitchen - kokoskugler

Ingredienser: 250 gram kokos, 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 gram) og 200 gram mørk chokolade. Pynt: 100 gram pistacienødder og 100 gram kokos

Sådan laver du bountykugler:

  1. Kom den kondenserede mælk og kokos i en skål, og rør det godt sammen til en ensartet masse.
  2. Kom den en halv time i køleskabet, så bliver den nemmere at forme til små kugler.
  3. Form massen til små kugler, og læg dem derefter i fryseren i en times tid.
  4. Imens kuglerne er på frost, kan du begynde at gøre pynten klar. Pistacienødderne hakkes fint, og kokosen hakkes også helt fin.
  5. Smelt chokoladen over et vandbad, og hvis du er mega sej, kan du kaste dig ud i en chokoladetemperering. Jeg må indrømme, at jeg ikke selv er nået dertil i mine bageskills.
  6. Kom en bountykugle på en ske og dyp den i den smeltede chokolade. Tril den derefter i enten kokos eller pistacienødder.
  7. Kom de færdige bountykugler på køl, og lad dem stå koldt til de skal serveres.

 

Se fremgangsmåden i videoen her:

Er du helt tosset med mad? Så følg MY DAILY SPACEs madprofil på Instagram: @MYDAILYTASTE

Læs også:

Gulerodsmuffins

Efterårsmuffin med gulerod og squash. (Foto: NF)

· Mere fra samme kategori ·