Læs også:

Close
Ny analyse: Børn dræber sexlivet

Ny analyse: Børn dræber sexlivet

Nyheder  | 

Nok er børn dejlige, men de er ikke gode for sexlivet. Så enkel er konklusion i en ny undersøgelse fra Spies foretaget gennem Epinions Danmarkspanel

Babyskrål og lortebleer er en (knap så) stille dræber for dit sexliv. Hele 46 procent af danskere i parforhold med børn angiver nemlig, at de har mindre sex med deres partner, efter de har fået børn – mens kun to procent har mere sex. Det viser en ny undersøgelse, som Epinion har foretaget for Spies.

Læs også: Folk, der hører musik i hjemmet har mere sex

Samtidig viser undersøgelsen, at danskernes sexliv daler med alderen. Til gengæld har danske par med børn i snit dobbelt så meget sex på en eksotisk rejse som derhjemme.

– Vores undersøgelse viser, at danskere uanset alder dyrker mere sex, når de tager på ferie, end når de er hjemme i de vante rammer. Herudover er eksotiske rejser til destinationer langt væk som eksempelvis Maldiverne, Seychellerne eller Barbados oplagte til at dyrke hinanden og parforholdet, også efter at man får børn, siger rejsebureauets administrerende direktør, Jan Vendelbo.

– Danske par har nemlig i snit 102 procent mere sex med deres partner på en eksotisk ferie end i hverdagen. Og de eksotiske ferier er dermed den ferieform, hvor garantien for sex er størst.

Spies har før haft stor succes på de sociale medier med filmen “Do it for Denmark”, der gik viralt:

Sex gør dig sundere

Filmen opfordrede danskerne til at tage på ferie for at dyrke parforholdet og derigennem undfange til gavn for hele landets befolkningsvækst. Og det er lykkedes.

Sideeffekten er det svækkede sexliv, når poderne så er kommet til verden. Med et nyt tiltag, “Do it forever”, vil Spies gerne give forældrene lidt kompensation for deres ihærdige indsats, så sexlivet igen kan få et nyk opad. Ikke kun for morskabens skyld, men også for at øge livskvaliteten.

– Sex er ikke kun vigtigt, når man er ung. Det er vigtigt hele livet igennem. Regelmæssig sex booster immunforsvaret, styrker hjertet og livsgløden. Derfor er sex med andre ord en vigtig del af et sundt liv, siger Bjarke Oxlund, bestyrelsesleder i Sex og Samfund.

Læs også: Spot ham: Her er de fire mandetyper

Ny analyse: Børn dræber sexlivet
Ny analyse: Børn dræber sexlivet (Foto: All Over)

image004 image005

Jo flere børn, jo større rabat

Spies kommer danskerne til undsætning med den nye kampagne, ”Do it forever”, hvor de præsenterer et loyalitetsprogram til de danskere, der har gjort sit for at styrke den danske befolkningsvækst – og hvor der måske er tid til at dyrke hinanden igen, nu hvor når børnene er blevet store.

Loyalitetsprogrammet garanterer rabat på eksotiske rejser de næste ti år, så der er rig mulighed for at dyrke parforholdet i mange år frem over.

Spies’ loyalitetsprogram har samtidig en indbygget fertilitetsbonus. Des flere børn, des større rabat på rejsen.

Spies’ seneste tiltag markeres med denne reklamefilm:

Læs også: Fem serier, der har brudt sextabuer på tv

Læs også: Video: Onani og orgasme gør dig sund og smuk

· Mere fra samme kategori ·