
Opskrift: Nem hindbærtærte – hvad den ikke har i udseendet, har den i smagen!
Nem, hurtig og lækker hindbærtærte med creme fraiche
Jeg fik pludselig gæster en dag og mente i den forbindelse at der skulle være en kage. Jeg havde ikke så mange ingredienser til rådighed, så jeg kiggede lidt i skabene. I den forbindelse blev det til en hindbærtærte med en sprød smuldredej på toppen.
Det vigtigeste, når det kommer til kage, er smagen. Kager behøver efter min mening ikke altid stå knivskarpt og være perfekte. Denne hindbærtærte er måske ikke billedskøn, men man behøver altså ikke være fotogen for at være dejlig indeni.
Læs også: Hurtigt og lækkert: Opskrift på bagte æbler

Læs også: Æblekage – så skal vi weekendhygge
Du kan bruge lige de bær, du ønsker. Den er superlækker og tager ikke så lang tid at gøre klar. Og hvad den ikke har i udseendet, skal jeg lige love for, den har i smagen!
Det skal du bruge:
200 gr Optøede hindbær
200 gr Mel
200 gr Sukker
150 gr Blødt smør
Tærteform
Sådan gør du:
Tærteformen smøres med lidt smør, og hindbærrene lægges i fadet.
Mel, sukker og smør blandes sammen, til dejen smuldrer.
Derefter lægges dejen oven på bærrene og den trykkes sammen så dejen slutter tæt om bærrene.
Tærten bages ved 200 grader i ca 20 minutter, til dejen er gylden og sprød.
Kagen serveres lun med lidt creme fraiche eller flødeskum.
Læs også: Tre opskrifter på glutenfri vafler