Læs også:

Close
Hele Danmarks Morten Jensen fylder 40 år

MY EVENING NEWS: Hele Danmarks Morten Jensen fylder 40 år og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores praktikant heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Hele Danmarks Morten Jensen fylder 40 år

Morten Jensen, der er kendt for tv-programmerne med sin bedste ven, Peter Palland, fylder i dag 40 år. Det skriver TV 2.

Vi stiftede første gang bekendtskab med Morten og Peter, da de i 1991 var med i tv-programmet “Er jeg da helt gak, mor?”. Vi har elsket dem lige siden, og udover Mortens runde fødselsdag kan den dynamiske duo fejre 25 års-jubilæum i år.

Morten bor i dag i egen lejlighed og er radiovært samt DJ på den interne radio på det beskyttede værksted Regnbuen i Ringsted, hvor han også ses med Peter.

Hele Danmarks Morten Jensen fylder 40 år
Morten og Peter kan, udover Mortens 40 års fødselsdag, fejre 25 års jubilæum. (Foto: Polfoto)

Mobilspil skyld i fatal togulykke

Togleder indrømmer, at han spillede på sin mobiltelefon, da to toge stødte frontalt sammen med omkring 120 kilometer i timen sydøst for München i februar. Det skriver TV 2.

12 personer mistede livet i forbindelse med ulykken den 9. februar. Den 40-årige togleder står nu frem og fortæller, at han trykkede på en forkert knap, da han spillede et mobilspil og derfor ikke advarede togførerne om deres direkte kurs imod hinanden.

– Jeg ved, at jeg bærer en stor skyld. Jeg ved, jeg ikke kan ændre på det, der er sket, selv om jeg ikke ønsker noget mere end det, udtalte toglederen i retten torsdag.

Mobilspil skyld i fatal togulykke
Togleder skyld i fatal togulykke, da han spillede spil på mobiltelefonen. (Foto: All Over)

Fynbo vinder over en million på Trump-sejr

Selv om mange havde forudsagt Hillary Clinton som USA’s næste præsident, gik Erik Skjærbæk mod strømmen, og det har faktisk givet ham 1,4 millioner ekstra på kontoen. Det skriver BT.

Den 57-årige svendborgenser var faktisk så sikker, at han tilbage i februar satsede hele 330.000 kroner på, at sejren gik til Trump.

Skjærbæk er en af Danmarks rigeste erhvervsmænd og storaktionær i Parken Sport & Entertainment, og det er faktisk ikke første gang, han tjener penge på et valgresultat. Han tjente omkring 3,9 millioner kroner på Brexit-afstemningen.

Fynbo vinder over en million på Trump-sejr
Storaktionær vinder milliongevinst ved at satse på Donald Trump som USA’s næste præsident. (Foto: Polfoto)

Politiet efterlyser centralt vidne i knivdrabssag

En tidligere brandmand, omkring de 50 år, efterlyses nu af politiet som formodet vidne i sagen om mordet på 32-årige Louise Borglit. Det skriver TV 2.

Manden bor angiveligt på Tornerosevej tæt på parken og har fortalt andre vidner, at han så Louise Borglit i parken, inden hun blev dræbt.

Han beskrives som kraftig af bygning, og politiet vil gerne understrege, at han ikke er mistænkt i sagen.

Politiet efterlyser centralt vidne i knivdrabssag
En tidligere brandmand kan være et centralt vidne, som kan være med til at opklare mordet på højgravide Louise Borglit. (Foto: Polfoto)

Trump løfter pegefinger: Danmark skal betale mere til NATO

NATO udførte i 2014 en målsætning, der lyder på, at alle medlemslande skal betale to procent af BNP, men få lande overholder dette. Det skriver TV2.

Kommende præsident Donald Trump har udtalt, at hvis ikke medlemslandene overholder dette, skal de smides ud af NATO-alliancen. Ud af de 28 NATO-lande er det kun Polen, Estland, Storbritannien, Grækenland og USA, der overholder de to procent.

Danske politikere er meget splittede angående Trumps udtalelser. Blå blok havde i forvejen planer om at investere flere penge i national sikkerhed, hvorimod rød blok mener, at det er fuldstændig tåbeligt at skulle fordoble militærbudgettet og på den måde miste velfærd herhjemme.

Trump løfter pegefinger: Danmark skal betale mere til NATO
Donald Trump langer ud efter flere lande, der ikke betaler det aftalte beløb til NATO. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·