Læs også:

Close

Mopper er død: Reaktionerne strømmer ind fra danskerne til Kessler-familien

Nyheder  | 

Mopper er sovet ind, og det er ikke kun familien Kessler, der er i sorg. Tusindvis af danskere kondolerer, og udtrykker deres sorg med familien over tabet af Mor Ann. Vi har samlet nogle af hendes bedste øjeblikke

Mandag aften kom det frem, at Linse og Mikkel Kesslers folkekære Mor Ann, også kendt som Mopper, er sovet ind efter kort tids sygdom.

Siden er det væltet ind med reaktioner fra danskerne, der sørger over tabet af dem bramfri og elskelige kvinde, der blev allemandseje i realityshowet “Familien Fra Bryggen”.

– Her til aften klokken 18.25 gik vores kære, dejlige og elskede Mor, “Mopper”, bort. Vi var alle hos hende og hyggede om hende, præcis som vi plejer, vi grinede og fjollede og sagde, vi elsker hende, til hun rejste af sted. Vi er knuste, men vi ved, at det var det bedste for hende nu. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle jer derude, som har fulgt hende på tv, skriver Linse og Mikkel Kessler på Facebook.

Danskerne mindes Mopper. (Foto: Polfoto)
Danskerne mindes Mopper. (Foto: Polfoto)

Reaktionerne strømmer ind

Realityshowet om familien Kessler, heriblandt Mopper, er meget populært, og den triste nyhed har fået tusindvis af danskere til at reagere på de sociale medier. Omkring 200.000 mennesker har udtrykt deres sorg på Linses og Mikkel Kesslers opslag, og mere end 20.000 har delt og flere har kommenteret på nyheden.

Også de kendte har markeret deres sorg over tabet af Mor Ann. Jim Lyngvild skrev blandt andet:

– Det er med den største sorg i hjertet, at jeg her til aften kan læse, at helt vidunderligt, fantastiske, karismatiske, skønne, skønne Mopper er død. Du er her stadig i vores hjerter. Du har givet danskerne så meget ved at være skide ligeglad med, hvad andre tænker. Det kan vi lære noget af. Jeg ønsker det bedste for dig, hvor end du skal hen. Jeg tror sgu, du skal ned på bodegaen og have en porter, siger kendissen på en video.

Kort tids sygdom

I september kom det frem, at Mopper var blevet ramt af en alvorlig sygdom i maj.

– Hun er alvorligt syg. Mopper har ikke lyst til, at vi snakker om, hvad der er galt. Vi fik det at vide for fire måneder siden. Det har været en mærkelig tid, for det har være rigtigt trist, og vi er skrækslagne og vil ikke miste hende. Men det er dejligt, at vi har hende, og hun er topfrisk. Det er Moppers historie, og hun skal selv have lov til at fortælle om det, fortalte Linse Kessler i et af afsnittene om familiens liv i realityserien Familien Fra Bryggen.

Efterfølgende var Mopper indlagt på Rigshospitalet, fik indlagt sonde og var til regelmæssige tjek på hospitalet.

Mopper blev 78 år gammel og efterlader sig tre børn, tre børnebørn og et enkelt oldebarn.

Her på redaktionen kommer vi også til at savne Mopper, og vi har samlet nogle søde øjeblikke for at mindes hende. <3

Mopper i svømmehallen

Mopper syede ofte sine egne ting. En af dem var en heldragt til at bade i, når familien var i Lalandia.

https://www.youtube.com/watch?v=adXqyfbD0HM&index=3&list=PL2T_LVq4XegxYQ3YKzUbqz3gam5MdpbBw

Stjal showet

Mopper stjal showet, da hun midt under Linses talkshow i Odense rejste sig op, fordi hun skulle tisse.

Mopper og Pixie

Pixie, den dumme hund, skabte altid problemer for Mopper. Her skal hun have Pixie i en transportboks, så hunden ikke ridser Linses nye bil.

https://www.youtube.com/watch?v=ZcJ-rVITRTE

Selfies

Mopper forstår ikke det der med selfies.

Læs også: Linse Kessler: Mopper er død

Læs også: Sådan så de kendte ud for 10 år siden

· Mere fra samme kategori ·