Læs også:

Close

Sådan styler du en klassiker: Den sorte rullekrave

Mode  | 

Vi er vilde med klassikerne i garderoben. Den sorte rullekrave er en af dem, som vi ofte vender tilbage til. Her er tre måder, du kan style den på

Vi er vilde med de items, som de fleste har i garderoben, og som holder i lang tid. Det er de klasssikere, som er go to-items, når vi enten ikke ved, hvad vi skal have på (læs: den evige tøjkrise), når vi bygger outfit op lag på lag, eller når vi har brug for et klassisk, sofistikeret outfit.

Kendte streetstyledarlinger som Kylie Kloss, Olivia Palermo og Pernille Teisbæk er også fan af den sorte rullekrave. Vi har derfor lavet tre looks til tre anledninger inspireret af de tre cool damer.

Casual & comfy

Der skal ikke så meget til for at få et causal look med den sorte rullekrave. Du vælger selv: bukser eller nederdel – og så er det ellers bare på med rullekraven og en grå frakke udover. Gerne bundet i taljen. For at twiste looket til den cool side kan du hoppe i et par støvletter eller cool sneakers og tilsætte et par sorte solbriller.

sort_rullekrave_casual
(Foto: All Over Press. Produktbilleder, PR.)

Rullekrave, 299 kr., BenettonFrakke i uldblanding, 799 kr., H&M ConsciousSolbriller, 69 kr., Gina TricotStøvletter, 699 kr., Aldo.

Ternet & trendy

For at få et trendy og modebevidst look med den sorte rullekrave skal du tænke lag på lag og kontrast-kombinationer. Pernille Teisbæk mestrer koblingen af forskellige materialer og farver til perfektion. Ofte er hun skandinavisk med et twist. Ligesom her, hvor basen er sort, og hun pifter looket op med en ternet sweater, clutch og høje sko. Super chik!

sort_rullekrave_trendy-2
(Foto: All Over Press. Produktbilleder, PR.)

Pullover, 1.599 kr., GanniRullekrave, 350 kr., WeekdayBukser, 499 kr., Mango, Støvler, 650 kr., TopshopClutch, 750 kr., Leowulff.

Anstændigt aftenlook

Skal du ud i en festlig anledning, men vil du gerne blive i din rullekrave? Det kan du sagtens. Hop i en glimtende nederdel, mal læberne røde, og ifør dig ekstravagante smykker. På farten kan du smide en komfortabel jakke udover, så du stadig leger med proportionerne.

sort_rullekrave_aften
(Foto: All Over Press. Produktbilleder, PR.)

Rullekrave i lyocell, 129 kr., H&M, læbestift 165 kr., fra Mac hos Magasin.dkArmbånd ‘Drina’, 649 kr., Dyrberg/Kern hos Magasin.dkFrakke, 449 kr., Zara.

Læs også: 10 stiltricks: Få andre til at tro, at du er trendy

Læs også: Bæredygtig modeguide: Vores CSR-favoritter

Læs også: 10 fede og festlige sneakers til din indre sneakerfreak

· Mere fra samme kategori ·