Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: Kanye ville stemme på Trump og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Kanye West ville have stemt på Trump

Den kontroversielle sanger, Kanye West er kommet i modvind, efter han til en koncert ikke alene indrømmede, at han ikke havde stemt til det nyligt overståede præsidentvalg. Sangeren sagde også, at havde han stemt, ville han have sat krydset ved Trump. Det skriver CNN.

Flere fans buede af stjernens anbefaling af den nyligt valgte Donald Trump, og senere kom der liv i Twitter, hvor udmeldingen fra musikeren fik fans og tidligere fans til at kritisere hip hopperen, der selv tidligere har annonceret, at han stiller op til præsidentvalget i 2020.

Noget tyder på, at det ikke kun er Kanye, der mener, at Trump er det bedste valg for USA. Også hans kone Kim Kardashian udtrykte før valget, at hun overvejede at stemme på Trump. En udmelding, der også fik flere til at kritisere kendissen.

Kanye West
Kanye West ville stemme på Trump, hvis han ellers havde stemt. (Foto: All Over)

Legendariske Café Louise lukker

Det berømte og berygtede københavnerværtshus Café Louise lukker efter at have kæmpet “en forgæves kamp”. Det skriver caféen på sin facebookside.

– Det er med sorg i sindet, at vi hermed må meddele, at Cafe Louise lukker. Vi har desværre kæmpet en forgæves kamp om at fortsætte med at have åbent, selvom der var mange muligheder for denne løsning, men vi ved alle, at mod dumhed kæmper selv Guderne forgæves, står der.

Københavns kulturborgmester, Carl Christian Ebbesen (DF), meldte ud tidligere i år, at han ville se nærmere på Café Louises bevilling, efter det kom frem, at en statistik viste, at hver tredje politiudrykning til Nørrebro skete på Café Louise. Om det er årsagen til lukningen er endnu ikke bekræftet.

Værtshuset lover, at holde en brag af en fest, inden det lukker og slukker.

– Vi vil komme til at savne vores arbejde derinde, men allermest vil vi komme til at savne alle jer skønne gæster, der har været med til at berige vores liv på så mange forskellige måder, skriver caféen på Facebook.

Legendariske Café Louise lukker. (Foto: Polfoto)
Legendariske Café Louise lukker. (Foto: Polfoto)

Blå partier enige om finanslov

Regeringen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti er blevet enige om en finanslov for 2017. Det skriver TV2.

Registreringsafgiften på biler skal sænkes med 250 millioner kroner, hvilket er godt nyt for bilkøbere.

Grundskylden fastfryses igen næste år, hvilket er gode nyheder for boligejerne.

Der udover skal der laves en ny politikadetuddannelse, hvor man på seks måneder skal kunne uddanne politifolk til at løse opgaver som bevogtning og transporter mellem fængslerne.

Dertil kommer en stramning på udlændingeområdet, og enighed om en løsning på boligydelsen til pensionister, samt flere penge til ældreområdet helt generelt.

Endeligt afsættes der også 220 millioner kroner til de merudgifter, politiet har ved grænsekontrollen.

Læs også: PSO-afgiften afskaffes

Blå partier enige om finanslov. Her ses finansminister Claus Hjort Frederiksen. (Foto: Polfoto)
Blå partier enige om finanslov. Her ses finansminister Claus Hjort Frederiksen. (Foto: Polfoto)

Peter Brixtofte bisat

Venstre politikeneren Peter Brixtofte blev begravet med sine nærmeste til stede omkring sig i Stavnsholdtkirken fredag. Det skriver TV2.

Til tonerne af Frank Sinatras “That’s Life” tog venner, kollegaer og familie afsked med Brixtofte i, der døde i en alder af 66 år.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen deltog i begravelsen for hans ven og politiske kollega.

– Peter var en god ven og en stor inspirationskilde for mig. Da jeg gik ind i politik i 1985, var Peter allerede borgmester i Farum. Folk skal ikke dø, når de er 66 år. Det gør mig rigtig ked af det, siger Lars Løkke Rasmussen.

Peter Brixtofte var borgmester i Farum Kommune fra 1986 til 2002, indtil han måtte forlade borgmesterkontoret på grund af den såkaldte Brixtofte-sag. En sag, der senere førte til, at Brixtofte fik en fængselsdom for mandatsvig. Brixtofte var dog, på trods af sagen, en meget populær person blandt mange borgere i Farum.

Peter Brixtofte blev fundet død i sit hjem tirsdag 8. november. Han blev 66 år gammel. Han efterlader sig tre døtre, syv børnebørn, en kæreste og en mor på 95 år.

Læs mere: Peter Brixtofte er død

Peter Brixtofte er død. (Foto: Polfoto)
Peter Brixtofte er død. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·