Læs også:

Close
magasin-pakkekalendere

Julekalendere med lige, hvad dit hjerte og din søde tand begærer

Mit liv  | 

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at vi skal til at købe julekalendere. Vi har derfor samlet otte lækre fra Magasin til dig

Julekalendere kommer efterhånden i mange former og med forskelligt indhold. Find inspiration til dette års julekalender med lige det, du bedst kan lide.

Chokoladejulekalender

En chokoladejulekalender er en evig klassiker, og de kommer i mange afskygninger, så hvilken skal man dog vælge? Vi har forlængst bevæget os væk fra den med det samme mælkechokolade bag hver låge. Vi har derfor udvalgt denne fra Summerbird med hele 48 stykker fyldt chokolade!

Julekalendere-Magasin-Summerbird

Summerbird julekalender, 448 kr., Magasin

Karameljulekalender

Er du vild med karameller, eller vil du bare gerne prøve noget andet end endnu en med chokolade? Så har Magasin lavet en julekalender med karameller fra Karamel Kompagniet på Bornholm.

Julekalendere-Magasin-Karamel kompagniet

Magasin karameljulekalender, 195 kroner, Magasin

Læs også: 7 tegn: Var Michelle Obama den bedste førstedame nogensinde?

Bolchejulekalender

Bolcher holder længere, og så har Bolcheriet lavet en julekalender med 24 små æsker, der kan smides ud efterhånden, som de åbnes, så man slipper for en stor, tom kalender. Er det ikke grund nok til, at dette års kalender skal være med bolcher?

Julekalendere-Magasin-Bolcheriet

Bolcheriet julekalender, 249 kroner, Magasin

Vingummijulekalender

Er du en vingummipige, er der godt nyt. Du kan nemlig få en julekalender med otte forskellige vingummier fra Wally & Whiz, der både er sød uden på og indeni.

Julekalendere-Magasin-Wally & Whiz

Magasin vingummijulekalender, 225 kroner, Magasin

Læs også: Streamingguide: Disse serier skal du se i november

Lakridsjulekalender

Er du vild med lakridser, så er du nok allerede bekendt med Johan Bülows lakridsfristelser. Hos Magasin kan du få en julekalender med 24 af hans søde lakridsoverraskelser.

Julekalendere-Magasin-Johan-Bülow-lakrids

Lakrids by Johan Bülow julekalender, 300 kroner, Magasin

Tejulekalender

Slik skal man nok få rigeligt af i den søde juletid, så hvad med et alternativ til at varme sig på i det kolde vintervejr? Magasin har nemlig også lavet en kalender med økologisk te fra Nute og T-Town.

Julekalendere-Magasin-te-Nute-T-Town

 Magasin økologisk te julekalender, 395 kroner, Magasin

Læs også: Klumme: Arbejdsløs med en “superspændende profil”

Kaffe

Hvad med at peppe morgenrutinen op med at drikke en ny kop kaffe hver morgen? Bag hver låge på Magasins kaffejulekalender gemmer sig en kapsel fra Estate Coffee, der også kan bruges på Nespresso-maskiner.

Julekalendere-Magasin-Estate-Coffee-kaffe

Magasin kaffejulekalender, 225 kroner, Magasin

· Mere fra samme kategori ·