Læs også:

Close

Gaveæsker til 100, 200, 300 og 400 kroner

Skønhed  | 

Det vrimler med gaveæsker med skønhedsprodukter. Og hvem vil ikke gerne have sådan en? Vi har fundet 13 forskellige, som du enten selv kan give eller ønske dig

Det behøver ikke at koste en formue at finde den helt rigtige gaveæske, du enten skal ønske dig eller give. Vi har delt dem ind i fire kategorier. Der er noget for enhver pengepung; om du max vil give 100, 200, 300 eller 400 kroner. Vælg selv.

Gaveæsker til max 100 kroner

Fuji green tea-toilettaske

Lille toilettaske med The Body Shop-produkter fra serien Fuji Green Tea. Der er en lille shower gel, body butter og bodyscrub. Perfekt som venindegave, eller hvis du snart skal ud at rejse.

body shop toilettaske

The Body Shop-toilettaske med indhold, 100 kr., thebodyshop.dk

Matas’ havtorngaveæske

Kropsplejeæske fra Matas’ havtornserie med både bodylotion, shower gel og saltbodyscrub. Virkelig god pris, og havtornserien er lækker og dufter godt.

havtorn matas

Matas havtorn gaveæske, 99,95 kroner, matas.dk

Mangoæske fra The Body Shop

Er du vild med frugt og specielt mango, så er denne serie lige dig. En billig måde at “rejse til troperne på”. Den lille kube indeholde vaskebold, shower gel og body lotion i rejsestørrelse.

the body shop mangoThe Body Shop-æske med mangoprodukter, 65 kroner, thebodyshop.dk

Gaveæsker til max 200 kroner

Sephora sponges

The all-in one sponge kit som indeholde både en sponge der er god at lægge noget på præcist samt en sculptor sponge. Mere behøver du faktisk ikke for at lægge en flot og perfekt makeup.

sponge sephora

 

Sponge kit, 120 kroner, Sephora-butikker

Tre lækre duftlys

Jeg elsker duftlys. Og denne fine æske med hele tre af slagsen er en god gave at ønske sig. Der er ikke noget mere lækkert og luksus end at tænde for duftlys. Så har du dit eget lille kurbad. Der er lys, der virker afstressende (med blandt andet pebermynte), beroligende (med blandt andet rose) og afslappende (med blandt andet mandarin).

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen duftlys-æske, 195 kroner, magasin.dk

Manicuresæt med rose

Prisen er fin, og det samme er sættet, der giver fine og lækre negle. Den lille tinæske indeholder en håndcreme med rosenessens fra økologiske, engelse roser samt neglefil, buffer og negleklipper.

Body shop gaveæske

Manicuresæt med en duft af roser, 145 kroner, thebodyshop.dk

Gaveæsker til max 300 kroner

SARD-æske

SARD Kopenhagen har en lækker julegaveæske med deres lækre facial mist og abrikoskerneolie. Et super lækkert sæt.
SARD gaveæske

SARD gaveæske, 229 kroner (værdi 274 kroner), magasin.dk

M.Cosmetics-pensler

Gaveæske med fem lækre pensler i en pung. Så har du faktisk det, du har behov for. Det er den type gave og ting, som man ikke rigtig selv gider at bruge penge på, medmindre man er professionel makeupartist. Så ikke mindst derfor er det en fantastisk gave både at få og give.

pensler
Pung med fem pensler fra M.Cosmetics, 299 kroner, fås hos Matas

Maria Nila-gaveæske

En af mine virkelig yndlingshårserier er svenske Maria Nila. Og her får du den fineste æske med både shampoo og conditioner til en god pris. Det er i serien Head & Hair Heal, der er god mod irriteret hovedbund og hårtab – og så dufter de fantastisk sødt og dejligt.

maria nila gaveæske

Maria Nila-gaveæske, 289 kroner (værdi 458 kroner), marianila.dk

Lipgloss-sæt fra MAC

Kit med små skatte: tre mini Cremesheen Glasses og en mini Dazzleglass i karamelbrune nuancer. Det farvekoordinerede kit kommer i en smart lille æske i fuchsia og vinrødt design med dekorative gulddetaljer. Jeg er fan.

mac æske

MAC lipglosssæt, 275 kroner, magasin.dk

Gaveæsker til max 400 kroner

Benefit girl med lækkerier

Girlesque Kit fra Benefit indeholder nogle af deres bedst sælgende produkter. Kender du dem ikke, er det her virkelig muligheden for at prøve dem. For eksempel er deres mascara helt fantastisk. Den fine tinboks kan du altid bruge til små ting efterfølgende.

benefit æske

Benefit-æske, 395 kroner, Sephora-butikker

Marc Jacobs-taske

Up All Night Kit hedder Marc Jacobs’ “to die for” gaveæske, der faktisk er en fin taske, der ligner Decadent-duftens facon. Og så indeholder den fem mini læbestifter i fine farver. Nu er der ingen undskyldning for ikke at kunne feste all night long.

marc jacobs taske

Marc Jacobs-taske med læbestifter, 320 kroner, Sephora-butikker

Tweezerman limitied edition

Limited edition fra Tweezerman i fin rosaguld-nuance. Du får både en vippebukker, som enhver burde have i sin kosmetikpung, en håndslebet pincet samt en fin lille pung. Det er den perfekte beauty tools-julegave bestående af de bedst sælgende skønhedsværktøjer af højeste kvalitet.

tweezerman gavesæt

Tweezerman-sæt, 399 kroner (værdi 499 kroner), Forhandles blandet andet i Magasin

Læs også: 

Novemberfund

novemberfund

Midnatsblå shopping

tina_blaa-3

· Mere fra samme kategori ·