Læs også:

Close
Drop undskyldningerne og gør dine drømme til virkelighed

Start doing! Drop undskyldningerne, og gør dine drømme til virkelighed

Mit liv  | 

Vi har alle sammen drømme og ting, vi gerne vil opnå, men ofte bliver det bare ved drømmen. Det er dog på tide at droppe undskyldningerne og komme i gang

Det er bedre at fortryde de ting, du gjorde, frem for dem, du ikke fik gjort. Find motivationen, og få dine drømme til at ske i stedet for bare at lege med tanken.

Der er ikke nogen drøm, der er for stor eller lille, hvad end det er dit drømmejob, et rejsemål eller en personlig frygt, du gerne vil have overvundet, du drømmer om.

Drop undskyldningerne og gør dine drømme til virkelighed
Du opnår aldrig dine drømme, hvis du ikke gør noget ved det. (Foto: All Over)

Stop med at spilde tiden

Får du det optimale ud af din tid? Ikke sagt at der ikke skal være tid til bare at slappe af, men kunne du udnytte din tid bedre i forhold til at opnå dit mål?

Få lavet om på nogle af de gamle vaner, og skråt de dårlige. Bringer det, du er i gang med dig tættere på dit mål? Hvis ikke, bør du overveje, om det egentlig er det, du skal bruge din tid på.

Lev i nuet, og få det det bedste ud af det. Der vil kun komme mere ansvar og flere forpligtelser med tiden, så stop med at vente.

Læs også: Tag styringen over dit liv og bliv gladere for hverdagene

Drop undskyldningerne

Lad være med at vente til på mandag eller den første med at komme i gang med at opnå dine mål. Du bliver ikke yngre, og du ved også, at det bare er den dårligste undskyldning i bogen.

Sæt nogle delmål, så det virker mere overskueligt at komme i gang. De små sejre gør vejen til det endelige mål meget nemmere.

Drop undskyldningerne og gør dine drømme til virkelighed
En undskyldning er bare en forhindring, som du selv sætter op. (Foto: All Over)

Kom over frygten for at fejle

Lad ikke frygten for at fejle holde dig tilbage fra overhovedet at prøve. Du lærer af dine fejl og det bedste, der kan ske er, at du får dine drømme opfyldt.

Tag det lidt ad gangen, og spørg andre til råds. Der er andre før dig, der har stået i den samme situation. Opsøg dem, og tag ved lære af deres erfaringer, når du skal finde din egen vej til dit mål.

Læs også: Louise har fuldtidsjob og eget firma – sådan følger du DIN iværksætterdrøm

Find og hold motivationen

Lav et mood board med de ting og mennesker, der inspirerer dig og minder dig om dit mål. Brug det som en daglig reminder om dine drømme. Sørg for at skifte ud, så du kan finde ny inspiration og holde motivationen.

Du kan også læse om, hvor vigtigt det er, at du omgiver dig med de rigtige mennesker for at holde motivationen.

Drop undskyldningerne og gør dine drømme til virkelighed-motivation-mood board
Mood boards er ikke kun motiverende, de er også yderst dekorative. (Foto: All Over)

Kilder: My Domaine & A Beautiful Mess

· Mere fra samme kategori ·