Læs også:

Close
Fie Frøling

Fie Frøling: Kæmpe blåstempling at være nomineret til Årets Instagrammer!

Bolig  | 

Vores boligblogger Fie Frøling er blevet nomineret til at modtage prisen som Årets Instagrammer inden for bolig og indretning

Det var en ganske normal morgen, da Fie Frøling vågnede i går. Bortset fra en lille besked, hun havde modtaget privat på Instagram:

– Tillykke! Du er nomineret som Årets Instagrammer!

Jeg er så stolt

– Jeg vågnede bare op og blev overrasket. Jeg er megaglad. Det er en kæmpe blåstempling, siger Fie Frøling til MY DAILY SPACE.

Hun kæmper nu mod fem andre instagrammere om at være årets bedste til at lægge billeder op med inspiration til bolig, indretning og interiør. Og det er ikke hvem som helst, den dygtige blogger er oppe imod.

– Jeg vil selvfølgelig gerne vinde, og der er et lille håb. Men jeg er nomineret sammen med sådan en som Kirsten Skovbon, der har 97.000 følgere! Jeg er så stolt af at blive regnet med i det selskab, fortæller instagrammeren.

DIY-dronningen Fie Frøling

Fie Frøling er nomineret for sin rustikke stil, der kendetegner indretningen i hendes hjem i Næstved, der er præget af nordiske tendenser og en masse DIY.

– Min kæreste og jeg laver meget selv derhjemme. Det vil vi hellere gøre end at give det dobbelte for at købe noget nyt design, siger bloggeren, som ikke er i tvivl om, hvordan hun vil reagere, hvis hun vinder prisen som Årets Instagrammer:

– Så ringer jeg til min kæreste og jubler lidt. Og til min mor! Hvem ville ikke ringe til sin mor?! Ja, og så bliver det nok også plads til en lille sejrsdans.

Du kan stemme på vores Fie Frøling her!

Følg Fie Frølings Instagram på @fiefroeling.

Årets Instagrammer er en pris, der uddeles af Bolig Magasinet, Costume og Wallo.

· Mere fra samme kategori ·