Læs også:

Close
Gå 2019 i møde ... (Foto: Pexels)

Fem ting, din krop vil elske dig for at indtage

Sundhed  | 

Det her er det, man vil kalde en win-win situation. For vi har fundet fem produkter, som vi rent faktisk godt kan lide, og så er de som bonus også gode og sunde for kroppen

Vi ved jo egentlig godt – i hvert fald nogenlunde – hvad der er sundt og usundt at fylde i kroppen. Nogle gange kan man blive overrasket, når der kommer nye produkter eller undersøgelser, men vi har allieret os med Diana Carey fra helsekostfirmaet Nature Source og spurgt hende, hvilke fem produkter vi i hvert fald kan indtage med rigtig god samvittighed (og nyde!).

Kokosjuice og Pukka hvedegræs

Du kan drikke den lækre kokosjuice alene. Men kommer du et brev Pukka hvedegræs i, så er du bare megasund.

Kokosjuice: Indeholder gode vitaminer og mineraler og kun ganske få kalorier. Perfekt efter for eksempel træning og ved dehydrering og tømmermænd (det er da et tip, man kan bruge til noget).

Hvedegræsjuice: Et brev om dagen giver dig 15% NRV*(* næringsstofreferenceværdi) af vitamin A (fra beta-karoten). Vitamin A bidrager til at vedligeholde en normal hud, et godt syn og immunsystemets normale funktion.

Hvedegræsjuice har en fantastisk evne til at rense kroppen, mens det samtidig opbygger. Det har et højt indhold af klorofyl, som har den vidunderlige evne, at det nærer de røde blodlegemer og derfor generelt er hjælpsomt for hele kroppen, men også ved inflammation som sår og skrammer og anæmi (blodmangel).

kokos og pukka

kokosjuice

Kokosjuice fra Naturesource, 19,50 kroner, naturesource.dk

pukka hvedegræs

Hvedegræspulver fra Pukka, 20 breve 285 kroner, naturesource.dk

Mørk chokolade med ingefær

Ja, vi har hørt det masser af gange. Og det er en af de ting, som vi rent faktisk er virkelig taknemmelige for. At man kan spise et godt stykke chokolade med god samvittighed.

Raw chocolate (ginger & lemon): mørk chokolade indeholder kakaosmør som udløser endorfiner = godt humør og ”høj” følelse. Rå chokolade har også et højt indhold af naturlige antioxidanter (flavonoider), svovl og magnesium.

raw chokolade

Mørk chokolade med ingefær fra Naturesource, 26,50 kroner, naturesource.dk

hygge i stol
Det er tid til at hygge og forkæle dig selv og din krop med lækre ting. (Foto: All Over)

Kombucha-te

Du har sikkert hørt om det, og hvis du ikke har smagt det, lyder det måske lidt mærkeligt eller ulækkert. Men det er det ikke.

Kombucha: Er fermenteret og indeholder derfor mælkesyrebakterier. Disse bakterier styrker tarmen og har en afgiftende virkning. Fermenterede produkter er basiske, hvilket er noget som mange af os ikke er i kroppen. Vi har mere en tendens til syreophobninger. Derfor er det godt at drikke kombucha-te.

Læs også: Derfor skal du drikke kombucha, matcha og kefir

kombucha

Kombuchate fra Equinox, 30,95 kroner, naturesource.dk

Grød

Grød – eller porridge er både godt og lækkert og smager meget bedre, end det (nogen gange) ser ud.

Power porridge: Det er en stor kilde til fiber, glutenfrit og så holder grøden dig mæt rigtig længe.

Her på My Daily Space er vi allerede fans af grød, og flere af vores dygtige kostvejledere har også lavet gode og nemme grødopskrifter, som du nemt selv kan lave.

 

Se for eksempel disse opskrifter:

Chokogrød

DSC_1470

Chiagrød

chiagrød - bog

 

grød

Grød fra Clearspring, 39,95 kroner, naturesource.dk

 

Læs også:

Hjælp influenzaen er over os.

influenza

Lav bagte æbler

bagte æbler

· Mere fra samme kategori ·