
Citronmuffins med marcipan og hindbær
Mangler du en let og lækker kage til kaffe, te eller arrangementer? Du går aldrig galt i byen med citronmuffins med friske hindbær og marcipan
Sommetider har man brug for en lille, let kage til en god kop kaffe eller te, og du er sikker på at få et godt resultat, hvis du laver disse lækre, luftige citronmuffins med marcipan og friske hindbær.
De er nemme at lave og smager som en drøm. Jeg laver dem ofte, da det også er en kage, langt de fleste kan lide.

Det skal du bruge: (Ca 15 stk)
150 gr stuetemperet smør
185 gr sukker
1,5 tsk vaniljepulver
4 æg
150 gr marcipan
1,5 tsk bagepulver
lidt salt
180 gr hvedemel
4 økologiske citroner
Friske hindbær
Muffinforme
Sådan gør du:
Smør, sukker og vanilje piskes sammen til det er en luftig masse, tilsæt et æg ad gangen, og pisk godt.
Riv marcipanen, og tilsæt denne til dejen.
Mel, bagepulver og salt sigtes ned i dejen og tilsættes. Citronskræl og saft tilsættes, og der røres godt.
Fyld muffinformene halvt op, og pres et friskt hindbær i hver muffin, kom eventuelt en lille smule dej oven på hindbærret så det er helt dækket af dej, og bag dem ved 175 grader i cirka 15 minutter, til de er gyldne.
