
MY EVENING NEWS: Er #Brexit aflyst? … og andre nyheder
Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores praktikant heldigvis
Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.
Måske bliver briterne i EU alligevel
Torsdag formiddag blev det nemlig afgjort, at den britiske regering ikke kan igangsætte Brexit, uden der er blevet stemt om det i det britiske parlament først. Det skriver Berlingske.
I juni stemte befolkningen for at forlade EU, men forud for det var et flertal i parlamentet imod.
Hvad denne afgørelse kommer til at betyde, må tiden vise. Det kan ende ud i en ny afstemning, medmindre regeringen tager det videre til Højesteret, som allerede har sat tid af til at behandle sagen, så Brexit kan forløbe som planlagt, hvis det skulle blive aktuelt.

Læs også: Hillary Clinton: Altid den første kvinde
Mobilen har overhalet computeren
Det er nu blevet mere populært at bruge internettet via mobilen end computeren. Det skriver TV 2.
I sidste måned lå fordelingen således, at 51,3 procent af trafikken kørte over mobile enheder som smartphones og tablets og resten over computeren. For et halvt år siden kunne Google også afsløre, at de fleste googlesøgninger foregår over telefon i langt de fleste lande.

Endnu et parti skal betale EU-penge tilbage
Det er ikke kun Dansk Folkeparti, der har misbrugt EU-midler. SF skal betale 57.000 kroner tilbage til deres EU-gruppe. Det skriver BT.
Den Grønne Gruppe i EU financierede nemlig for 28.484 kroner udstyr til Margrete Aukens stand til Folkemødet 2015 samt en avisannonce for SF til 20.000 kroner i forbindelse med Folkemødet.
Mødet lå fire dage før folketingsvalget, og det strider derfor imod EU’s regler for brug af gruppemidler. Det er nemlig ikke tilladt at bruge dem i forbindelse med national valgkamp.

Læs også: Klumme: Arbejdsløs med en “superspændende profil”
Danske unge interesserer sig mest for politik
Unge danskere har et ry plettet af druk og cybermobning, men de går faktisk også utroligt meget op i politik. Det skriver Berlingske.
Hver fjerde i aldersgruppen 15-29 år i Organisation for Economic Co-operation and Developments medlemslande går slet ikke op i politik, men i Danmark er det kun syv procent i denne aldergruppe, der slet ikke interesserer sig for politik, hvilket giver dem en flot førsteplads på OECD-ranglisten.

Læs også: 10 stiltricks: Få andre til at tro, at du er trendy
Fyns Politi får nye henvendelser efter udlovning af dusør
De har fået 12 nye henvendelser i betonklodsdrabssagen, efter der er blevet udlovet en dusør på 250.000 kroner. Det skriver TV 2.
Fem af de tolv henvendelser, har politiet nu valgt at gå videre med.
Dusøren udgøres af donationer fra privatpersoner og organisationer.