Læs også:

Close
black friday netshopping webshopping computer online shopping

Black friday-forvirret? Her er vores online-favoritter

Økonomi  | 

Shop black friday online – vi har fundet de bedste webshops!

Black friday er på vej, og selv om du måske allerede har fået tilbudshelvedet galt i halsen, vil vi alligevel råde dig til at følge lidt med, hvis du godt kan lide at shoppe (og spare!). Der er nemlig virkelig gode tilbud online, så du kan holde røven i sædet og klikke dig til besparelser på teknik, mode og bolig.

– Indtil videre ser Black Friday 2016 ud til at blive året, hvor du kan spare endnu mere på fashion online. Uden at sige for meget, vil jeg anbefale alle at holde øje med specielt Stylepit, adidas og ASOS i år, hvis man gerne vil spare ekstra mange penge på tidens mode, siger spareekspert Mads Bukholt, der er managing director i Cuponations nordiske afdeling.

(Foto: All Over & PR)
(Foto: All Over & PR)

Til tech-elskeren

Coolshop.dk har muligvis misforstået konceptet, for de har blak friday hele ugen. Det betyder dog, at du kan spare op til 70 procent på deres udvalg, og det er altså ret fedt, hvis du havde tænkt dig at købe nogle nye konsolspil eller få julegaven til din gamerven på plads.

Du finder det her: Coolshop.dk

Hos Humac er der op til 50 procent, og det er altså en væsentlig besparelse, hvis du mangler en ny computer.

Sony har allerede sat priserne ned, så du kan allerede nu fejre black friday og købe et nyt fjernsyn eller måske et kamera til en bedre pris end ellers.

Til fashionistaen

Stylepit har gratis fragt hele ugen udover en række gode tilbud. For eksempel disse støvler fra Bianco, der er sat 40 procent ned. Sidste år havde Cuponation et Black Friday-tilbud, der gav op til 70 procent, så vi håber, der også er nogle godter i år. Du finder alle årets Stylepit-tilbud fra fredag til mandag her.

Der er endnu intet at finde om black friday på Zalando.dk, men sidste år kunne kunder spare op til 50 procent på over 70.000 items, så det er næppe en dum ide også at kigge her forbi på fredag.

Hos Skoringen er der også nedsatte varer. Godt nok har sitet endnu ikke afsløret, hvad vi kan forvente (hvorfor al det hemmelighedskræmmeri?), men vi krydser fingre for, at denne sko bliver sat ned!

Sort pump, 1.000 kr. før tilbud, Skoringen

Adidas gav sidste år 20 procent i webshoppen, hvilket må siges at være en del lavere end mange af de andre modegiganter, men de skal sgu med, fordi de har så lækre sneakers! Vi kunne for eksempel godt det her par

Nelly var også en ret interessant webshop sidste år. Udover at have en rabatkode på 20 procent, der gjaldt fredag til lørdag, var der 80 procent(!) på mærkevarer – og et nyt mærke hver time. Behøver vi sige, hvor høje vores forventinger er i år?

Urban Outfitters, H&M og Second Female havde også 50 procent sidste år, så hvis du er i shoppehumør, så vent lige til på fredag, ikke?

Til indretningsarkitekten

Jeg har før handlet hos lampeguru.dk, men jeg skulle da have ventet til black friday! I år har lampesitet nemlig tilbud på Phillips Hue.

Imerco.dk har helt op til 77 procent på over 4.000 varer, og der er nye tilbud hver dag hele ugen. Ja tak, mangler du en fed vase eller en god stegepande? Her er stedet.

I Sinnerup kan du spare både torsdag, fredag og lørdag, og det gælder både mode, brugskunst, møbler og design.

black friday
Vil du grine ligeså meget som model-Mille på billedet her? Så er det frem med dankortet på fredag. (Foto: All Over)

Mangler du en varm dyne, nu hvor det er blevet virkelig koldt? Jysk.dk har op til 75 procent på black friday. Derudover er det en af de eneste butikker, der har løftet sløret for, hvad det præcis er, der kommer på tilbud.

Du får: 30-60 procent på alle spisebordsstole og -borde, 30-75 procent på top- og rullemadrasser, 30-75 procent på alle hovedpuder og 30-75 procent på alle håndklæder og bademåtter.

Læs også: Mad på SU: 8 tips til at spise som en dronning

Læs også: Spareplan: Sådan får du råd til drømmekøbet

Læs også: Tendens til impulskøb? Få det med hjem fra supermarkedet, du egentlig kom for

· Mere fra samme kategori ·