
Lynhurtig opskrift: Bagte avocadoer med æg
Avocado og æg findes i et utal af opskrifter. Denne er simpel og smager fantastisk. Prøv den, og du bliver fan
Avocado med æg er blevet lidt af en signaturret for mig. Jeg har postet den flere gange, og jeg elsker at se, når folk laver den hjemme og deler på Instagram. Den indeholder en overflod af sunde fedtstoffer … Og så er der bacon til, så du ved, at det kommer til smage lige så godt, som det ser ud.
INGREDIENSER:
4 skiver mager bacon
1 moden avocado
2 æg
salt og peber
1 rød chili, finthakket – fjern kernerne, hvis du ikke vil have det for stærkt
Opskrift til 1 person
Sådan gør du
Tænd grillen i ovnen på maksimum. Eller sæt en grillpande på komfuret, og skru helt op for varmen. Grill baconen sprød – tre minutter på hver side.
Skær i mellemtiden din avocado over, tag stenen ud, og fjern noget af frugtkødet med en ske, så hullet bliver stort nok til ægget. Kassér ikke avocadokødet – du kan bruge det til guacamole, eller spise det med det samme!
Slå et æg ud i hver halve avocado. Krydr med lidt salt og peber, og sæt dem på en tallerken, der kan tåle at komme i mikroovnen. Tilbered æggene 30 sekunder ad gangen i to minutter i alt – det skulle være nok til, at hviderne stivner, mens blommen forbliver flydende.
Server de bagte avocadoer med æg sammen med bacon og en smule chili.
Velbekomme!
Mit bedste tipSkær en lille skive af bunden på de halve avocadoer, så står de mere stabilt.
Se Joe på YouTube:
Få flere opskrifter i bogen
Læs også: