Læs også:

Close
Z Lala (Foto: All Over)

Drømmeoutfits og mareridt fra nattens American Music Awards 2016

Underholdning  | 

Drømmeoutfits og mareridt fra American Music Awards’ røde løber

Imens du sov, var der i nat fest og farver i Los Angeles til American Music Awards 2016. Vi har samlet 10 af de mest mindeværdige kjoler fra den røde løber – både dem, der er no-go og dem, vi kun kan drømme om hang hjemme i klædeskabet

Gigi Hadid (Foto: All Over)
Gigi Hadid var helt afgjort aftenens bedst klædte! Den smukke Victoria’s Secret-model var iført Roberto Cavalli. Dette er nok er den første lange, hvide kjole på den røde løber, hvor den ikke straks sammenlignes med en brud på flugt (Foto: All Over)

En skurk med stort hår

Z Lala (Foto: All Over)
Z Lala er kendt for sin specielle og anderledes stil. Vi glemmer ikke lige foreløbig “The Octopus”-kjolen fra sidste år. I år valgte hun at gå efter en Marge fra The Simpsons i en Goth version. Det har jo også lige været Halloween. (Foto: All Over)

 

Ciara (Foto: All Over)
Mamalicious Ciara var så yndig i en sort turtleneck og et voluminøst skørt. Ciara venter barn med NFL spilleren, Russell, og den lille babybule blev fint vist frem (Foto: All Over)

Læs også: Sådan styler du en klassiker: Den sorte rullekrave

Ariana Grande (Foto: All Over)
Smukke Ariana Grande vandt i år Artist of the year. Den smukke sangerinde strålede i et casual og ungdommeligt sæt på den røde løber. Og ja Ariana … vi er misundelige på dit lange, sunde hår. (Foto: All Over)

En Stormtrooper?

Halsey (Foto: All Over)
Den 22-årig sangerinde Halsey var klædt i en meget stram, hvid sag. Vogue har udnævnt hende som en af de bedst klædte, men her på redaktionen ser vi mest af alt en stormtrooper fra Star Wars. May the force be with you! (Foto: All Over)

 

Selena Gomez (Foto: All Over)
Den smukke sangerinde Selena Gomez var en sand prinsesse i sin røde balkjole. Her vandt hun prisen Favorite Female Artist. Ekskæresten Justin Bieber vandt Favorite Male Artist. Vi synes stadig, at de er meant to be … (Foto: All Over)

 

Rachel Platten (Foto: All Over)
Rachel Platten var nomineret til Favorite Artist – Adult Contemporary. Rachel vandt ikke prisen, men lyste hele festen op med sin pailletkjole. Kan vi få lavet en lignende til nytår? (Foto: All Over)

Julemandens kone vil have sit outfit tilbage

Keyshia Cole (Foto: All Over)
“Ho ho ho” er det første, man tænker, når man ser Keyshia Cole til American Music Awards (på den grinende og ikke den slutshaming-agtige måde). Julemandens kone møder lingeriafdelingen (Foto: All Over)

 

Teyana Taylor (Foto: All Over)
Teyana Taylor var ren sexappeal og bond babe til American Music Awards. Brysterne er muligvis på vej ud, men Teyana holder alligevel looket elegant og sofistikeret. (Foto: All Over)

 

Joan Smalls (Foto: All Over)
Vi elsker farver på den røde løber! Modellen Joan Smalls gjorde det godt med sin blomstrede og smukke kjole. Feminin med diskret kavalergang  (Foto: All Over)

Mere Hollywood? Læs her:
– Fredagshunk og meget charmerende udyr: Dan Stevens

8 ting, du måske ikke vidste om Kardashian-klanen

– Justin Bieber: Fra møgunge til musiker

· Mere fra samme kategori ·