Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: Wikileaks’ trussel mod Clinton er en fuser og andre aftennyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Wikileaks-læk vælter ikke Clinton

Wikileaks havde varslet en bombe under Hillary Clintons valgkampagne. Men i stedet for en sprængfarlig nyhed, var lækket noget af en fuser, og internettet er ikke glad. Det skriver DR.

Især Donald Trumps tilhængere havde holdt sig vågne for at følge et pressemøde fra Berlin, hvor Wikileaks ville komme med sin store afsløring.

Hele vejen op til mødet har der svirret rygter om, at Wikileaks i forbindelse med sin 10 års fødselsdag ville afsløre dokumenter, der ville stille Hillary Clinton i et dårligt lys, og Wikileaks havde på intet tidspunkt modsagt de rygter.

Men en time inde i pressemødet sagde organisationens stifter, Julian Assange, at det var en fejl.

– Der har været en masse fejlcitater, som antyder, at Wikileaks har planer om at skade Hillary Clinton, sagde Julian Assange.

Han sagde dog, at Wikileaks vil offentliggøre dokumenter, der har betydning for den amerikanske valgkamp.

Wikileaks læk vælter ikke Clinton. (Foto: Polfoto)
Wikileaks-læk vælter ikke Clinton. (Foto: Polfoto)

Orkanen Matthew har ramt Haiti

Den ekstremt farlige kategori 4-orkan Matthew har ramt Haiti. Ifølge CNN har den voldsomme storm allerede kostet tre mennesker livet, fået krydstogtskibe til at skifte kurs og embedsmænd til at erklære Haiti i undtagelsestilstand.

Flere er meldt savnede og forventes omkomne. Imens Matthew blæser ind over den caribiske ø, forbereder Cuba, Bahamas og USA sig på stormens ankomst til deres kyster inden for de næste par dage.

Orkanen Matthew har ramt Haiti. (Foto: Polfoto)
Orkanen Matthew har ramt Haiti. (Foto: Polfoto)

Fjerde Metallica-koncert udsolgt på 35 minutter

Det internationale megaband med den danske trommeslager åbner Københavns nye multiarena med fire udsolgte koncerter. Det skriver DR.

Det tog kun 45 minutter før billetterne til de tre første koncerter var revet væk, og billetterne til den fjerde og sidste koncert var væk på 35 minutter.

– Når man er verdens største metalband, endda med en dansker bag trommerne, så er man som udgangspunkt et meget interessant koncertnavn, siger en talsperson fra Live Nation.

Metalbandet udgiver deres første album i otte år, Hardwired … To Self-Destruct, og det samt stor interesse fra Danmark og udlandet er med til at trække mange til koncerterne, det er nemlig det eneste show, bandet giver i Europa i starten af 2017.

Metallica
Metallicas koncertbilletter er revet væk hele fire gange. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·